Πλεύρης…Θα πεθαίνουν οι Ανεμβολίαστοι…Για δες την Βάση δεδομένων της Ε.Ε να μάθεις ποιοι πεθαίνουν!! (Video)


Πιο ΠΙΤΟΥΡΟ Υπουργό στο Υγείας δεν μπορούσε να βάλει ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ ΚΟΥΛΗΣ….Δειτε τον και ακουστε τον ενω η Βαση Δεδομένων ειναι γεμάτη με εκατομμύρια παρενέργειες απο τα Μπόλια των Φαρμακο-Μαφιών είναι γεμάτη απο Χιλιάδες Θανάτους και Χωρίς να προσθέσουμε τους μπολιασμένους που πέφτουν απο Ξαφνικίτιδα !!!

Ακούστε τον Πλεύρη να υποστηρίζει οτι οι Ανεμβολίαστοι θα πεθάνουν. Για να τρομοκρατήσει κι αλλους για να εκβιάσει να τρυπηθούν κι αλλοι..Στους πόσους ΝΕΚΡΟΥΣ θα χορτάσεται ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ της Νέας Τάξης??

Ο Νεοταξίτης Υπουργός νομιζει πως κοιμάται ασφαλής με αυτη την τακτική για να σπρώχνει στον αλλο κοσμο τους πολίτες..Οταν θα καταλάβουν οι περισσότεροι πολίτες ποια Αντζέντα Εξολόθρευσης εκτελείται να δουμε που θα κρυφτείτε..



Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη