Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι κατάλαβαν οτι έπεσαν στη παγίδα του ΚΟΥΛΗ και των Πετσωμένων ΜΜΕ!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2022

Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι κατάλαβαν οτι έπεσαν στη παγίδα του ΚΟΥΛΗ και των Πετσωμένων ΜΜΕ!!


Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι πλέον κατάλαβαν ότι έπεσαν στην παγίδα των κυβερνώντων και των πετσωμένων μέσων ενημέρωσης. Φυσικά μιλάμε για τα περίφημα εμβόλια που θα έσωζαν ζωές και θα μας έδιναν πίσω την ελευθερία μας.

Αλλοι τσιμπήθηκαν γιατί φοβήθηκαν, άλλοι γιατί εκβιάστηκαν οικονομικά και δεν θα είχαν να ταίσουν τα παιδιά τους, αλλοι γιατί πίστεψαν τον γιατρό τους που το έκανε και αυτός και τους είπε ότι πρεπει να πανε χθες να το κάνουν αν θέλουν να σωθούν από την φονική πανδημία. «Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα και τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» λένε και ξαναλένε. Οπου βρεθείς και οπου σταθείς ακούς πλέον το ίδιο πράγμα. Οσο για την 4η δόση δεν πρόκειται να πάει κανείς. Το ποσοστό θα είναι πάρα πολύ μικρό.

Βλέπετε το αφήγημα πλέον βγήκε στη φορά. Ο δράκος δραπέτευσε από το παραμύθι, ή μάλλον δεν υπήρξε ποτέ. Κάποιοι τηλεμαιντανοί – «ειδικοί» λοιπόν θέλοντας να προωθήσουν τα σκευάσματα και βάζοντας εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες ανάγκασαν με φασιστικό τρόπο εκατομμύρια Έλληνες να καθίσουν στο σκαμνί και να σηκώσουν τα μανίκια.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που βρίσκονται σε απόγνωση και αναρωτιούνται πως θα φύγει το γραφένιο μέσα από το αίμα τους. Αρκετοί εξ αυτών ρωτούν ανεμβολίαστους γιατρούς και υγειονομικούς πως θα μπορέσουν να κάνουν αποτοξίνωση για να φύγει το στοιχείο μέσα από του αίματος.

Η αγανάκτηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τεράστια και επιζητούν δικαίωση με καινούργιες δικές της Νυρεμβέργης.

*Aποσπασμα ανάρτησης απο το makeleio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες