«ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πιέζουν την ΥΠΑΡΞΗ μας – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ το εμβόλιο»: Πρώην συνεργάτης CNN σοκάρει, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2022

«ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πιέζουν την ΥΠΑΡΞΗ μας – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ το εμβόλιο»: Πρώην συνεργάτης CNN σοκάρει, vid


 Συγκλονιστικό βίντεο από μία δημοσιογράφο που δεν είναι τυχαία...

Η Νταϊάνα Γουέστ, δημοσιογράφος, πρώην συνεργάτης του CNN συγκλονίζει μετα λεγόμενά της!

«Μας κυβερνούν άνθρωποι σκοτεινής εγκληματικότητας», αναφέρει, πιστεύοντας πως ότι η εκστρατεία εμβολίου για τον Covid-19 ήταν μόνο ένα γρανάζι σε έναν τεράστιο τροχό, οδηγώντας μας προς την πλήρη απώλεια των ελευθεριών μας, όπως τέλος πάντων τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα:

 «Δεν νομίζω ότι υπήρξε μια περίοδος στην ιστορία που υπήρχαν τόσες πολλές σκοτεινές δυνάμεις που πιέζουν την ύπαρξή μας. Ήταν μια τεράστια εκπαίδευση για μένα. Αναγκάστηκα να μάθω τόσα πολλά για τη βιολογία. Τώρα προσπαθώ να προσεγγίσω το γεγονός ότι το εμβόλιο πρόκειται να σε σκοτώσει. Είναι ένα πράγμα σαν να έχεις έναν εχθρό να προσπαθεί να σε σκοτώσει».

Και συνεχίζει: «Ουσιαστικά αυτό είναι το βιολογικό όπλο. Αυτός είναι ο κίνδυνος».

photo pixabay

https://www.el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες