Σουηδία – Covid 19: Η χώρα σταματά τους εμβολιασμούς εφήβων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2022

Σουηδία – Covid 19: Η χώρα σταματά τους εμβολιασμούς εφήβων


Οι σουηδικές Αρχές σταματούν τον εμβολιασμό των εφήβων ηλικίας 12 ως 17 ετών. «Από την 1η Νοεμβρίου η σύσταση θα ισχύει για τους ανηλίκους μόνο των ομάδων υψηλού κινδύνου», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.

«Συνολικά διαπιστώνουμε πως η ανάγκη για θεραπεία που συνδέεται με την Covid-19 ήταν μικρή στα παιδιά και τους νέους στη διάρκεια της πανδημίας και πως επίσης μειώθηκε μετά την εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον», υπογραμμίζει η Σουηδική Υπηρεσία Υγείας.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε από την πλευρά του άρει τη σύστασή του για εμβολιασμό των παιδιών κάτω των 11 ετών χωρίς προβλήματα υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες