Bhakdi:Ενα χρόνο προειδοποιούμε για τους κινδύνους απο γονιδιακές ενέσεις. Η Πρακτική αυτή θα επιφέρει την καταστροφή του Ανθρώπου (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2022

Bhakdi:Ενα χρόνο προειδοποιούμε για τους κινδύνους απο γονιδιακές ενέσεις. Η Πρακτική αυτή θα επιφέρει την καταστροφή του Ανθρώπου (VIDEO)


Sucharit Bhakdi: Ενα χρόνο προειδοποιούμε για τους κινδύνους απο γονιδιακές ενέσεις..Το ανοσοποιητικό αντιδρά εναντίον των κυττάρων που παράγουν την πρωτεΐνη του ιού. Ηταν σίγουρο οτι θα ακολουθούσαν αυτοάνοσες διαδικασίες. Η ακίδα πρωτεΐνης εχει ΤΟΞΙΚΕΣ Ιδιότητες .Οι σοβαρές παρενέργειες και Θάνατοι ηταν προβλέψιμες με ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!!

Ενάμιση χρόνο μετα το πεδίο του ΜΑΖΙΚΟΥ πειράματος στους ανθρώπους είναι γεμάτο με τρομερές απώλειες (ΘΑΝΑΤΟΥΣ) και αμέτρητες παρενέργειες Παγκοσμίως. Εχουμε βαριές αναπηρίες και ετοιμοθάνατους..

Ηδη κάποιο κομμάτι του πληθυσμού που “έτρεξε” να τις κανει αμφισβητεί την ασφάλεια αυτων των ενέσεων.

Προσέξτε…Ηδη εχει στρωθεί ο δρόμος για πλήρη έγκριση των γονιδιακών ενέσεων για καθε ιο για την απλή γρίπη την ιλαρα κ.α για ολους και τα παιδιά σας χωρίς καμία προκλινική δοκιμή ασφαλείας …Τα νανοσωματίδια με άγνωστες Τοξικές επικίνδυνες Ιδιότητες που δεν έχουν εγκριθεί ποτε για χρήση σε ανθρώπους τα βάζουν μεσα σε ολα τα εμβόλια κρυφτά-λαθραία στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συμφωνία έγκρισης ..Χωρίς αντίσταση θα χαθείτε….Ο Π.Ο.Υ οι αποκαλούμενες υγειονομικές αρχές σχεδιάζουν την μεγαλύτερη κατασκευασμένη Καταστροφή ολων των Εποχών που θα μπορούσε ποτε να συλλάβει το μυαλό σας!!!

Η εισαγωγή γονιδιακών εμβολίων στην πάγια Ιατρική Πρακτική θα επιφέρει την κατστροφή του Ανθρώπου και της ανθρωπότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες