Οι “ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι” επαληθεύονται – Ώρα να ξυπνήσουν οι “αψέκαστοι”! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2022

Οι “ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι” επαληθεύονται – Ώρα να ξυπνήσουν οι “αψέκαστοι”!


Σχεδιασμένος λιμός: Η Γερμανία διέταξε τα αγροκτήματα να «διακόψουν τη λειτουργία τους» καθώς το WEF απαιτεί «Τέλος της γεωργίας».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να μειώσει δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω ενορχηστρωμένων ελλείψεων τροφίμων σε όλο τον κόσμο, για τις οποίες θα κατηγορήσει την «υπερθέρμανση του πλανήτη».

Αυτή η συντονισμένη επίθεση στον παγκόσμιο εφοδιασμό τροφίμων εντάθηκε αυτή την εβδομάδα όταν η κυβέρνηση της Γερμανίας διέταξε τους αγρότες να μειώσουν δραστικά τη χρήση λιπασμάτων σε μια προσπάθεια να συμμορφωθούν με την ατζέντα του WEF.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ολλανδική κυβέρνηση, ενεργώντας επίσης υπό τις εντολές του WEF, έκλεισε 3.000 φάρμες για να συμμορφωθεί με τους στόχους του Klaus Schwab για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Εν τω μεταξύ, το κόστος των τροφίμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκε κατά 17,26 τοις εκατό τον Οκτώβριο του 2022 σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους. Οι ηγέτες τους είναι τόσο ευφυείς όσο ο Joe Biden.

Πίνακας από το Trading Economics .



Ο Mike Adams στο Natural News ανέφερε:

Τον τελευταίο χρόνο, η γραφειοκρατία της πράσινης τυραννίας της ΕΕ κατάφερε σχεδόν να καταστρέψει την ενεργειακή σχέση της Δυτικής Ευρώπης με τη Ρωσία, αφήνοντας την ήπειρο σε απελπισία για εισροές ενέργειας για να διατηρήσει τη λειτουργία του ηλεκτρικού της δικτύου. Τώρα, ο εφοδιασμός τροφίμων της Ευρώπης δέχεται ευθεία επίθεση μέσω πολλαπλών προγραμμάτων που φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να τερματίσουν τα οικονομικά προσιτά τρόφιμα, την ίδια στιγμή που η ηλεκτρική ενέργεια γίνεται υπερβολικά ακριβή για τις επιχειρήσεις και τα οικιακά νοικοκυριά.

«Η Γερμανία απαγορεύει στους αγρότες να λιπάνουν σωστά τη γη για να εξυπηρετήσουν την πράσινη ατζέντα της ΕΕ», δηλώνει η Breitbart.com . «Από την Πέμπτη, η χρήση νιτρικών λιπασμάτων έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε μεγάλες εκτάσεις γεωργικής γης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία», αναφέρει ο ιστότοπος, αναφερόμενος σε μια από τις περιοχές της πιο άφθονης παραγωγής τροφίμων στη Γερμανία.

Η απαγόρευση προέρχεται από τους γραφειοκράτες της ΕΕ που διεξάγουν πόλεμο κατά του αζώτου, του ουσιαστικού στοιχείου που αποτελεί σχεδόν το 80% της ατμόσφαιρας της Γης και είναι κρίσιμο για τη φυτική παραγωγή. Αφού κήρυξαν τον πόλεμο στον άνθρακα – το δομικό στοιχείο της βιολογικής ζωής – οι παγκοσμιοποιητές στοχεύουν τώρα το άζωτο ως μέσο για να κατασκευάσουν σκόπιμα εκτεταμένο λιμό και τον μαζικό θάνατο (μείωση του πληθυσμού).

triklopodia,gr
newspunch.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες