Ν. Σταυρέλης: Δέσμευσή μας – Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα του Δήμου Κορινθίων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2023

Ν. Σταυρέλης: Δέσμευσή μας – Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα του Δήμου Κορινθίων


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πνοή Δημιουργίας”, Νίκος Σταυρέλης, εξήγγειλε την 12η προγραμματική του δέσμευση που είναι “η άμεση προμήθεια 16 απινιδωτών για όλα τα γήπεδα του Δήμου Κορινθίων.

Αναλυτικά αναφέρει: 

Δέσμευσή μας είναι η άμεση προμήθεια 16 απινιδωτών για όλα τα γυμναστήρια του Δήμου Κορινθίων (3 κλειστά γυμναστήρια Κορίνθου, Λεχαίου και Χιλιομοδίου και 13 γήπεδα ποδοσφαίρου).

Η προμήθεια θα γίνει από το Δήμο Κορινθίων και θα παραχωρηθούν σε όλους τους συλλόγους που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Δήμος θα καλύψει και τα έξοδα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των πιστοποιημένων αθλητικών παραγόντων που θα κάνουν χρήση των οργάνων αυτών.

Στόχος είναι η άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                       ΚΟΡΙΝΘΟΣ 27/01/2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες