Το μισος που πέρασε η Κυβέρνηση Κούλη στα Νοσοκομεία..ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ!!! (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2023

Το μισος που πέρασε η Κυβέρνηση Κούλη στα Νοσοκομεία..ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ!!! (video)


Τα Νοσοκομεία και το Νοσηλευτικό προσωπικό με ολα οσα εχουν γίνει με την Πανδημία …εχει γινει ΚΟΛΑΣΗ.

Ο διαχωρισμός και το μισος της Κυβέρνησης Κουλη για τους ανεμβολίαστους εχει περασει στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Κεντρα Υγείας..

Οποιος δεν ειναι εμβολιασμένος υπάρχει Νοσηλευτικό προσωπικό που λεει Γιατί εισαι ανεμβολίαστος και εξαιτίας σου τυρανιόμαστε..εμεις εδω μεσα!!!

Σε περιστατικό που κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ κ.Χαράλαμπος Κορεξενός ανάφερε οτι Νοσοκόμα ειπε σε αλλη Νοσοκομα Ξεχάσαμε να βάλουμε οξυγόνο στο θαλαμο 4 στον ΤΑΔΕ!!!

Η απάντηση της αλλης Νοσοκόμας ηταν: Αυτος ειναι ανεμβολίαστος καλύτερα αστον να Ψοφήσει!!!

Αυτή είναι η κατάντια απο το διχασμό και το μισος που πέρασε η Κυβέρνηση Κούλη και ολη η Ιατρο-Πολιτική Συμμορία..Οι πολίτες μισούν ο ενας τον αλλον για τα εμβόλια..

https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες