Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου στα “Αιγιάλεια 2023” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ του “Ποσειδώνα” Λουτρακίου στα “Αιγιάλεια 2023”


Μετάλλια σε Σφαίρα και Ύψος , ατομικά ρεκόρ στους δρόμους για τους σπρίντερ και τελευταία τεστ πριν τα μεγάλα ραντεβού των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από την συμμετοχή του Α.Ο “Ποσειδώνα” Λουτρακίου στα μίτινγκ Στίβου του Αιγίου, όπου συμμετείχε στα “Αιγιάλεια 2023”, με αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενους από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κακούρο Γιάννη και Δαμβουνέλη Γιάννη. Συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές τους. (φωτο “Ποσειδών” Λουτρακίου)

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που παίζουν βόλεϊ

 

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες