Κόρινθος: Τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2023

Κόρινθος: Τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης


Ο Νίκος Σταυρέλης, υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων, ανακοίνωσε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Γεννήθηκε το 1981. Γέννημα θρέμμα του Συνοικισμού. Πτυχιούχος από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με την ειδικότητα Βοηθός Λογιστηρίου. Έχει παρακολουθήσει και πιστοποιήσει σεμινάρια εξειδικευμένων πωλήσεων και marketing. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εργοστασιακή μονάδα. Ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή του στο Συνοικισμό και όλη την πόλη της Κορίνθου ζητώντας τη στήριξη των Κορινθίων για μία καλύτερη πόλη.

Ο Στράτος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Κορίνθου.


2. ΚΟΡΔΩΣΗ ΤΖΕΝΗ – Κατάγομαι από το Μαψό Κορινθίας. Από το 1969 μένω και δραστηριοποιούμαι στην Κλένια, το χωριό του συζύγου μου αείμνηστου Δημήτρη Κορδώση του Νικολάου, συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλες τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στο χωριό.

Το έτος 1980-81 με το σύζυγό μου και μία ομάδα συγχωριανών ιδρύσαμε τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ. Από κοινού με τα υπόλοιπα μέλη και εγώ ως Πρόεδρος της ομάδας καταφέραμε να υπάρξει μία επιτυχημένη πορεία έως σήμερα. Αποτέλεσμα η βράβευσή μου από την Αθλητική Ομοσπονδία ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου.

Υπήρξα από τα ιδρυτικά μέλη και Πρόεδρος της χορωδίας ΠΟΛΥΜΝΙΑ του τότε Δήμου Τενέας και στη συνέχεια Δήμου Κορινθίων με έδρα το Χιλιομόδι. Η εν λόγω χορωδία έχει σημειώσει λαμπρή πορεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Ιταλία).

Διετέλεσα επί δύο τετραετίες Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Κλένιας. Την πρώτη τετραετία επί δημάρχου Χρήστου Χασικίδη και τη δεύτερη επί δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού. Στο χρονικό αυτό διάστημα ο Νίκος Σταυρέλης ήταν επιτυχημένος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων. Επιπλέον επί μία τετραετία ήμουν σύμβουλος στο Τοπικό Διαμέρισμα Κλένιας με Πρόεδρο της κοινότητας τον Τάκη Μπακλώρη.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του χωριού με παρέμβασή μου στο Δήμο κατασκευάστηκε το σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΣ Κλένια. Επίσης φτιάχτηκαν τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και το θεατράκι στον Πλάτανο.

Επιθυμώ να δώσετε την ευκαιρία σε μένα και τα νέα παιδιά που βρισκόμαστε στην ομάδα του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη να εργαστούμε φιλότιμα όλοι μαζί για τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό μας.

Η Τζένη θα είναι Υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Κλένιας.


3. ΣΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
– Γεννήθηκε και κατοικεί στον Άγιο βασίλειο. Ιδιωτικός υπάλληλος σε καταστήματα εστίασης και γενικού εμπορίου. Είναι ενεργό μέλος στον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Αγίου Βασιλείου. Η αγάπη του για τα κοινά και προπάντων για το τόπο του κατέστησαν αναγκαία την υποψηφιότητά του για ένα καλύτερο αύριο του τόπου και των συμπολιτών του. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Δημήτρης θα είναι Υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Αγίου Βασιλείου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                           ΚΟΡΙΝΘΟΣ 07/06/2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες