Λουτράκι: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο Περιφερειακός - Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2023

Λουτράκι: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο Περιφερειακός - Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί (Εικόνες)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο σημείο «Καταρράκτες Λουτρακίου» που αφορούν στην εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων» που είχε πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

 

Το έργο, μπήκε σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου, στη δεύτερη και τελευταία φάση του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, θα κρατήσει περίπου 1 μήνα.

 

Σε αυτό το διάστημα, τα οχήματα που περνάνε από το σημείο θα κάνουν μια μικρή παράκαμψη, καθώς τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Στα θετικά της υπόθεσης, το γεγονός ότι άνοιξε μετά από πολύ καιρό ο Περιφερειακός της πόλης του Λουτρακίου, καθώς ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες και ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

 

Δείτε εικόνες:

 


Η παράκαμψη που πρέπει να κάνουν οι οδηγοί, ακριβώς μπροστά από τους Καταρράκτες

 

 


Τα έργα στους Καταρράκτες συνεχίζονται

 


Στην κυκλοφορία δόθηκε ο Περιφερειακός δρόμος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες