ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ


Σιγά σιγά οι προσδοκίες, ότι η λύση θα δοθεί πολιτικά, εξανεμίστηκαν. Όσοι πίστεψαν ότι τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα θα έσωζαν την κατάσταση, απογοητεύτηκαν. Οι εκλογές απλά μας υπενθύμισαν ότι το σύστημα καλά κρατεί και ότι πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να το πολεμήσουμε, από την στιγμή που οι παλιοί δεν αποδίδουν. Στο παρελθόν, ο πόλεμος ήταν ορατός. Σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει. Για να κατακτήσεις τον κόσμο, δεν χρειάζονται πλέον σπαθιά και δόρατα, ούτε όπλα και ρουκέτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εισβολείς είναι να πουν στον κόσμο ότι τους απειλεί ένας τρομερός κίνδυνος και οι περισσότεροι άνθρωποι θα παραδώσουν αμέσως όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, για να είναι «ασφαλείς». Ή να τους «πουλήσουν ευκολία και μόδα», όπως είναι η χρήση πλαστικού χρήματος.

Σε όλους όσους αντιλαμβάνονται την παγίδα, πέφτει πάνω τους το ηθικό χρέος της αντίστασης. Αντιληφθήκαμε ότι δεν είμαστε μόνο οικονομικά χρεοκοπημένοι, αλλά και ηθικά. Τόσα σκάνδαλα, τόση καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων, τόση στέρηση ατομικών ελευθεριών, τόσες αδικοχαμένες ψυχές, τόση ακρίβεια και τίποτα από αυτά δεν είναι ικανοποιητικά ικανά να ταρακουνήσουν τον λαό. Ο λαός λειτουργεί πλέον σαν ένα άβουλο κοπάδι προβάτων, που το οδηγούν στη σφαγή.

Όλοι εμείς που γνωρίζουμε τι μας περιμένει και είμαστε αντίθετοι ως προς αυτό που μας ετοιμάζουν, έχουμε καθήκον να είμαστε έτοιμοι, να στηρίξουμε συνειδητά την απόφαση μας.

Η πρώτη και βασική προϋπόθεση είναι η συνειδητοποίηση της κατάστασης, από τους πολλούς.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη είναι η συσπείρωση των πολιτών, ώστε οι ενέργειες να γίνονται συλλογικά, για να έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. Πρόσφατο παράδειγμα το φιάσκο του οικογενειακού γιατρού. Η άρνηση των πολιτών, αλλά και των γιατρών να στηρίξουν τον θεσμό, οδήγησε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει το σχέδιο της.

Γνωρίζουμε καλά ότι το επόμενο βήμα είναι η πλήρης κατάργηση των μετρητών και το πέρασμα στο ψηφιακό, άυλο χρήμα.

Η Νέα Τάξη και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), με πρόφαση τις Πανδημίες, θα εξαγγέλει μια σειρά από απαγορεύσεις, όπως την μετακίνηση των πολιτών χωρίς πιστοποιητικά, τον αποκλεισμό όσων δεν αποδέχονται τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και τα ψέματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή, από αλυσίδες τροφίμων, μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Είναι γνωστό το παράδειγμα των Γάλλων, που έχουν επιδείξει μεγάλη αντοχή και μαχητικότητα, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Μαζικά προβαίνουν σε συντονισμένες μορφές αντίστασης, σε σούπερ μάρκετ, σε εμπορικά μαγαζιά, σε βενζινάδικα, όπου τους ανάγκασαν να πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο με πλαστικό χρήμα. Δηλαδή, εναντιώθηκαν κατά της ψηφιακής δικτατορίας .

Όλοι λειτουργούν ως ομάδα, παραμένοντας ψύχραιμοι και αποφασισμένοι. Είναι ευγενικοί και ανυποχώρητοι. Στο τέλος καταφέρνουν να πληρώνουν με μετρητά.

«Η ισχύς εν τη ενώσει» ή κατά το λαϊκότερον «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Όσο δεν βρίσκουν αντίσταση, τόσο θα συνεχίζουν. Αν θέλουμε αποτελέσματα, πρέπει να δρούμε μεθοδικά, στοχευμένα, συντονισμένα, και πάντα.

Μείνετε συντονισμένοι.
Η Δύναμη μας βρίσκεται στην ενότητα μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Το παιχνίδι δεν έχει κριθεί, αρκεί να φύγουμε από το «εγώ» και να πάμε στο «εμείς».
Είμαστε πολλοί και είμαστε μαζί

 

ΣΥΝ.ΕΠ.ΕΙ.Α
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ  

1 σχόλιο:

  1. Εκλογές το 2023 στα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης
    TEΛΙΚΑ
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21/05/2023 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΥΠΑΡΧΟΥΝ KAI ΣΤΙΣ 25/06/2023!!!
    ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ...............

    https://www.coe.int/en/web/electoral-assistance/2023-electoral-calendar?fbclid=IwAR1SR8fAomm4pQXN8jJrJwdnAnB6jxljJfozlGhhexe03A_hcsf-EgiqhOw
    =====
    ΕΝΩ ΠΡΙΝ????????

    https://greeknewsondemand.com/wp-content/uploads/2023/06/347391394_758178669285396_5363502411237702725_n.jpeg

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες