Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2023

Νίκος Λόης: Ο κόσμος θέλει αλλαγή δημοτικής αρχής και ανοδική πορεία του δήμου Λουτρακίου.


Με ένα ολοκληρωμένο μεστό πολιτικό κείμενο επανήλθε ο δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά Νίκος Λόης και αφουγκραζόμενος τον κόσμο γράφει την εκτίμηση, ότι ο λαός του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων χρειάζεται και θέλει νέα δημοτική αρχή ώστε να βγεί ο τόπος από το χρόνιο τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Αναλυτικά ο κ. Λόης έγραψε στη προσωπική του σελίδα στο facebook:

“ Η ανακήρυξη των τεσσάρων συνδυασμών στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Η πρώτη εικόνα.

Είναι γεγονός ότι έγινε η ανακήρυξη των συνδυασμών για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Α βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων από το Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Η πρώτη εικόνα έχει κατά την εκτίμησή μου ως εξής.

Όλοι οι συνδυασμοί είναι μόλις τέσσερις.
Συνήθως αυτός που είναι Δήμαρχος , όπως εδώ ο κύριος Γ. Γκιώνης, στις εκλογές που έρχονται θέλει να επανεκλεγεί και γι’αυτό επιθυμεί να δείξει στο εκλογικό σώμα ,και όχι μόνο, τόσο την δύναμή του, όσο και ότι έχει πάει καλά τα προηγούμενα χρόνια , κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων του, και γι’αυτό είναι πολύ εύκολο για αυτόν να παρουσιάζει ως υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους το μέγιστο των θέσεων των δημοτικών συμβούλων.
Αυτό όμως , ο κύριος Γκιώνης και η Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, ΔΕΝ κατάφεραν να το πετύχουν.
Θέλεις γιατί δεν τα πήγαν και τόσο καλά στην προηγούμενη τετραετία, θέλεις γιατί υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες στην επανεκλογή τους, σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ έχουν περισσότερους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους από τον συνδυασμό της κυρίας Μ. Πρωτοπαππά ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με θέληση και γνώση.

Η Μαρία Πρωτόπαππα και ο συνδυασμός της ΔΎΝΑΜΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ με θέληση και γνώση κατάφεραν να έχουν δύο υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο περισσότερους από την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΉ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΏΝ του κυρίου Γ. Γκιώνη.

Ασχέτως των υποκειμενικών ή μη απόψεων των γραφομένων, πρέπει να τονιστεί ότι πλέον διαθέτουν η κυρία Πρωτοπαππά και ο συνδυασμός της , τον απαιτούμενο αριθμό που τους δίνουν μια πρώτη πρωτιά και έναν ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ , τον οποίο βεβαίως πρέπει να τον εκμεταλλευτούν, πείθοντας το Εκλογικό Σώμα ότι πραγματικά , βλέποντας τα λάθη των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, πρέπει να χαράξουν μια νέα πορεία και να δώσουν στον τόπο την Αίγλη που θα έπρεπε να έχει και δυστυχώς δεν έχει… ”


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.