Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023

Στο Εδώλιο Διοίκηση & Υγειονομικοί του «Σωτηρία» για ψευδή βεβαίωση και ηθική αυτουργία απο την μήνυση Αντωνιάδη.


Η πρώτη Ποινική Δίωξη στον πλανήτη για την Παγκόσμια απάτη του κορωνοϊού


ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΔΙΩΞΕΩΝ, ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ…

«Τεράστια δικαίωση για τον ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη. Επέτυχε την πρώτη ποινική δίωξη στον πλανήτη για την παγκόσμια απάτη του κορωνοϊού», όπως ο ίδιος την αποκαλεί και όπως διατυπώνει σε όσα μας είπε

Μετά την πανηγυρική δικαίωση του ποινικολόγου Νίκου Αντωνιάδη ως διωκομένου και την ομόφωνη αθώωσή του τον περασμένο Ιούνιο από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση μόλις τρεις μήνες μετά ως διώκτης, επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό ντόμινο ποινικών διώξεων.

Μια άκρως σοβαρή νομική υπόθεση που θα φανεί εάν- ως αποτέλεσμα επί ακροατηρίω- υπάρξει και καταδίκη των διωκομένων. Κάτι που θα προκαλέσει σεισμό. Ο Αντωνιάδης δίνει μία δική του μάχη από τον Απρίλιο του 2020 «ενάντια στην μεγαλύτερη απάτη», όπως την έχει χαρακτηρίσει, «στην ιστορία του ελληνικού έθνους».

Το μεσημέρι της Παρασκευής 29/09/23 η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εκτέλεσε την παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και άσκησε ποινική δίωξη κατά του διοικητή του νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ» και άλλων τριών υγειονομικών του ίδιου νοσοκομείου, οι οποίοι παραπέμπονται στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης και της ηθικής αυτουργίας στην πράξη. Πρόκειται για την πρώτη μήνυση που είχε καταθέσει την 24/06/2020 ο Νίκος Αντωνιάδης για την απάτη κατά νοσοκομείου αναφοράς κορωνόπληκτων.

Έκτοτε, ο ποινικολόγος έχει στραφεί κατά 82 ακόμα νοσοκομείων!

Μάλιστα, η μήνυση αυτή είχε τον συμβολικό τίτλο «ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ

ΛΟΓΩ COVID-19» και μετά από πολύμηνη προκαταρκτική εξέταση και τρεις απόπειρες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την αρχειοθέτησή της, τελικά η Εισαγγελία Εφετών παρήγγειλε την τεράστιας σημα σίας ποινική δίωξη για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Αντικείμενο της ψευδούς βεβαίωσης είναι το εισιτήριο καρκινοπαθούς ασθενούς,στο οποίο βεβαιώθηκε ότι η εισαγωγή δεν ήταν λόγω επιπλοκών του καρκίνου αλλά δήθεν λόγω κορωνοϊού δήθεν διαγνωσμένου με τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο. «Η διοίκηση του νοσοκομείου είχε απαντήσει ότι δεν είχε κίνητρο να βεβαιώσει ψευδώς νοσηλεία κόβιντ γιατί δήθεν ο Ε.Ο.Δ.Υ. δεν είχε θέσει τότε ακόμα σε λειτουργία το εθνικό μητρώο κορωνοϊού, αλλά πιάστηκε ξανά ψευδόμενη αφού το μητρώο ήταν στην πραγματικότητα σε λειτουργία ήδη δύο μήνες τότε», πάντα κατά την κατηγορία.

«Η ποινική αυτή δίωξη και το πρώτο εδώλιο για νοσοκομείο αναφοράς σε όλο τον πλανήτη, εκτός από την πρώτη μεγάλη δικαίωσή μου ως διώκτη, μετά τον θρίαμβο του Ιουνίου ως διωκόμενου, και της νομικής μάχης που δίνω από τον Απρίλιο του 2020, και την τεράστια σημασία που έχει αυτοτελώς, θα ξεκλειδώσει και όλες τις άλλες ποινικές διαδικασίες που τρέχουν παράλληλα κατά νοσοκομείων, γιατρών,νοσηλευτών, ‘ειδικών’, δημοσιογράφων, επίορκων εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, και πολιτικών,από τα χαμηλά μέχρι τα ψηλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όλων δηλαδή των διευθυντών, μελών και συνεργών της εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που μήνυσα στο Οργανωμένο Έγκλημα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021», αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης.

Πολυμέτωπη μάχη

Πράγματι, η μάχη που δίνει ο ποινικολόγος μαίνεται σε πολλά δικαστικά μέτωπα που έχει ανοίξει. Ο ίδιος έχει δημοσιοποιήσει ιατροδικαστικές εκθέσεις για θανάτους στα νοσοκομεία από πολύ γνωστούς ιατροδικαστές, όπως ο Σωκράτης Τσαντίρης, η Κατερίνα Αποστολίδου, ο Χαράλαμπος Κούτσης και ο Κωνσταντίνος Ανδρέου, επιμελητής Α ́ Ιατροδικαστικής στο Κρατικό της Νίκαιας, ενώ, εκτός των άλλων, «στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, έχουν συσχετιστεί άλλες δύο δικογραφίες, η μία για τη «λίστα της απάτης» του Ε.Ο.Δ.Υ., με τους χιλιάδες θανάτους από κορωνοϊό, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους θάνατοι από άσχετες αιτίες ή μικρόβια, και η δικογραφία για την παράνομη κατακράτηση ασθενούς στο νοσοκομείο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» της Αθήνας».

Κατά Καπραβέλου και Βασιλακόπουλου

Πολύ μεγάλη αίσθηση, ακόμα, έχει προκαλέσει στη Δικαιοσύνη η παραγγελία του εισαγγελέα Απόστολου Ανδρέου στην 8η πταισματοδίκη Αθηνών, πάλι μετά από μία από τις αμέτρητες μηνύσεις – επιθέσεις του Νίκου Αντωνιάδη. Η μήνυση στρέφεται κατά του Νίκου Καπραβέλου και του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αντικείμενό της- πάντα κατά τη μήνυση- είναι οι δημόσιες δηλώσεις τους στα τέλη του περασμένου έτους, με τις οποίες τρομοκρατήθηκε ο κόσμος και πιέστηκε να εμβολιαστεί, ότι είχαμε εκατοντάδες θανάτους «από» κορωνοϊό, ενώ την ίδια ώρα η Ματίνα Παγώνη, ο Θεοκλής Ζαούτης και ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε δημόσιες και αυτοί δηλώσεις τους έλεγαν ότι ΔΕΝ είναι «από» κορωνοϊό.

Ο εισαγγελικός λειτουργός έκανε δεκτό το αίτημα του ποινικολόγου και έδωσε εντολή να κληθούν οι τρεις τελευταίοι να καταθέσουν εναντίον των μηνυθέντων και αν οι εκατοντάδες θάνατοι δήθεν «από» κορωνοϊό προκάλεσαν φόβο στους πολίτες, μοιράζοντας …εγκεφαλικά στις τάξεις των «ειδικών». Ο ποινικολόγος, επισημαίνει, επιπρόσθετα: «Υπενθυμίζω ότι στο αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, δεν εξαιρείται ούτε ο πρωθυπουργός της χώρας από τη σύλληψη, τη δίωξη και την παραπομπή στον ανακριτή και στο δικαστήριο. Είναι διαρκές αυτόφωρο κακούργημα».

Και ο Ν. Αντωνιάδης καταλήγει, ουσιαστικά ανοίγοντας τα χαρτιά του για το τελικό του σχέδιο: «Με τη μία μετά την άλλη τις διαδικασίες να καταλήγουν μαθηματικά σε διώξεις και παραπομπές σε ανακριτές και δικαστήρια, μέσω των διεθνών συνεργασιών μου που έχουν ήδη αρχίσει και έχουν πάρει φωτιά, θα οδηγήσω την εγκληματική οργάνωση και τους ηθικούς αυτουργούς της έξω από τα σύνορα της χώρας, στη Δίκη των Αθηνών: Η ώρα για τις χειροπέδες στους δράστες του μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία της Ελλάδας, είναι πια κοντά όσο ποτέ»


makeleio
Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.