Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023

Κάλεσμα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κορινθίων


Την Τρίτη 3/10 ώρα 19:30 στα Περιβολάκια θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορινθίων.

Θα μιλήσει η Βιβή Τζέκου, υποψήφια Δήμαρχος Κορινθίων και θα χαιρετίσει ο Νίκος Κουτουμάνος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Την 8η του Οκτώβρη καλούμε το λαό να κάνει το βήμα και να στηρίξει τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση παντού, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ! Για να δυναμώσει η εργατική-λαϊκή αντίσταση και αντιπολίτευση! Για να εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι που θα αποτελέσουν στήριγμα στους αγώνες του λαού!

Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας της Κορίνθου απέναντι στην επίθεση στα δικαιώματά του που σχεδιάζουν ΕΕ και κυβέρνηση και υλοποιούν οι Περιφέρειες και οι Δήμοι! Απέναντι στην πολιτική που στηρίζει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των λαϊκών αναγκών!

Δε θα δείξουμε καμία αναμονή, καμία ανοχή απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική! Στο δίλημμα τα κέρδη τους ή οι ζωές μας, επιλέγουμε τις ζωές μας!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ!

ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!





Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.