Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2023

11.000 Πολιτικοί Και Οι Εκλεκτοί της Ελιτ Έλαβαν ΑΠΑΛΛΑΓΗ Για Τον Εμβολιασμό Κατά Του Covid: “Αυτό Είναι Σοκαριστικό”


Ένα αίτημα που υποβλήθηκε στο πλαίσιο του Open Government Act (FOIA) αποκάλυψε ότι 11.000 πολιτικοί και μέλη της ελίτ έχουν εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό, δήλωσε ο Michael Gray Griffin σε συνέντευξή του στον γιατρό Paul Oosterhuis και την Liz Gunn, ηγέτιδα του Κόμματος των Πιστών της Νέας Ζηλανδίας.

“Αυτό είναι απίστευτο”, δήλωσε ο Griffin, ιδρυτής του Café Locked Out. Βίντεο στο 1.45

Παρά την απαλλαγή τους, προέτρεψαν τον κόσμο να εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

“Αυτό είναι εξωφρενικό”, λέει η Gunn. Αναρωτιέται τι να κάνει με ανθρώπους όπως η Jacinda Ardern και όλοι οι άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες που πίεζαν για τον εμβολιασμό. “Τι κάνετε με κάποιον που δολοφόνησε τον ίδιο του το λαό;”
Η Gunn πρότεινε να γίνουν στους 120 ανεμβολίαστους πολιτικούς της Νέας Ζηλανδίας τρεις εμβολιασμοί πριν αποσυρθούν: “Πριν φύγετε από το κοινοβούλιο, θα σας κάνουμε τρεις εμβολιασμούς για να βεβαιωθούμε ότι είστε ασφαλείς”.

Επισήμανε ότι πολλοί Νεοζηλανδοί έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα. Ο Griffin πρόσθεσε ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν την αλήθεια.

Πηγή – New Zealand Loyal

apollodoros

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.