Οι πετσωμένοι Δημοσιογράφοι σου λένε οτι με 4 Τοστ χορταίνει μια Οικογένεια!!! (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2024

Οι πετσωμένοι Δημοσιογράφοι σου λένε οτι με 4 Τοστ χορταίνει μια Οικογένεια!!! (Video)


Οι Πετσωμένοι δημοσιογράφοι μας λένε οτι με 4 τοστ χορταίνει μια οικογένεια!!! Η συνταγή συνεχίζεται..Σας φλόμωσαν στα Ψέματα σας Προσβάλουν Καθημερινά και τωρα σας χόρτασαν απο το Γιαλί με 4 ΤΟΣΤ!!!

Μετα τα διαπιστευτήρια που πήραν απο τα Μνημόνια και την Τρομοκρατία να τρυπηθείς με τα Βιολογικά – Οπλα -σκευάσματα κάθε μέρα που περνάει θα αποθρασύνονται περισσότερο…

Η κατάσταση που επικρατεί στις οικογένειες με τέτοια ακρίβεια και τέτοιους μισθούς περιγραφόταν απο Εξωτερικό ρεπόρτερ που τους ελεγε οτι είχα πάει σούπερ Μάρκετ πριν τρεις μέρες και άκουσα μια κυρία δίπλα να λέει τέσσερις φέτες ζαμπόν –για τοστ εννοώ- και τέσσερις φέτες τυρί», λέει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ σημειώνοντας πως η καθημερινότητα έχει γονατίσει τις οικογένειες.

Αλλά αμέσως ακούγεται το σχόλιο από το στούντιο και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο που προφανώς θέλουν να καλύψουν αυτή την τραγική πραγματικότητα: Δημήτρης Οικονόμου: «Κάτσε ρε Γιώργο, τέσσερα τοστ θα φτιάξει, πρέπει να πάρει δέκα να τις πετάξει τις μισές?

Τέσσερα τοστ, συγγνώμη, χορταίνει η οικογένεια όλη επικροτεί ο Άκης Παυλόπουλος..Παλιά αυτό έκαναν, βάλε 10-15 φέτες και τις πέταγαν τις μισές. Πάνε αυτά… πολυτέλεια» προσθέτει ο Οικονόμου.


https://amazonios.net

1 σχόλιο:

  1. TΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤO FAMAGUSTA KAI ΤΟ SURVIVOR.......
    TI ΣYMBAINEI ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ????
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ???
    https://m.youtube.com/watch?v=M8pSfqU2HD0
    =====
    Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται εδώ και αρκετό διάστημα στο στρατόπεδο στις Κεχριές Κορίνθου «Αντισυνταγματάργχου Πεζικού Γεωργίου Κοκκώνη», με δεκάδες στρατιωτικά φορτηγά, με ουκρανικές πινακίδες να φορτώνουν υλικό και να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    https://corfiatiko.blogspot.com/2024/01/blog-post_742.html

    Υ.Γ. ΜΑΣ “ΓΔΥΝΟΥΝ”ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ….ΓΙ`ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες