«Τετέλεσται»Πασχαλινή Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου - Κυριακή 28 Απριλίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2024

«Τετέλεσται»Πασχαλινή Συναυλία Φιλαρμονικής Λουτρακίου - Κυριακή 28 Απριλίου


Η Φιλαρμονική Λουτρακίου, στο δρόμο προς την κορύφωση του Θείου Πάθους τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρουσιάζει την Κυριακή των Βαΐων την πασχαλινή συναυλία «Τετέλεσται».

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει έργα απόλυτα συνυφασμένα την κατάνυξη της περιόδου, όπως αποσπάσματα από το Stabat Mater του Pergolezi, το Messiah του Handel, το Poco Allegretto από την Τρίτη συμφωνία του Brahms, αποσπάσματα από την Ηρωική συμφωνία του Beethoven, το Trauermarch του Mendelssohn, το Locus Iste του Bruckner, εγκώμια της Μ. Εβδομάδας κ.α.

Στη συναυλία θα παρουσιαστεί σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση το Πένθιμο Εμβατήριο «Τετέλεσται» που συνέθεσε για τη Φιλαρμονική Λουτρακίου ο αρχιμουσικός της Παλαιάς Φιλαρμονικής, Σπύρος Προσωπάρης.

Συμμετέχει το γυναικείο φωνητικό σύνολο Opus Femina της Φάλιας Παπαγιαννοπούλου.

Τη συναυλία διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ

Διάθεση από τα καταστήματα Ύφος στο Λουτράκι, το Βιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο και ηλεκτρονικά μέσω της Ticket Services.

Έναρξη Προπώλησης την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο - Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 
20.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες