Σύμπτωση;; Τι ήξεραν στη Δύση για το μακελειό στη Μόσχα μέρες πριν;;; vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2024

Σύμπτωση;; Τι ήξεραν στη Δύση για το μακελειό στη Μόσχα μέρες πριν;;; vid


Ύποπτα πράγματα...

Πριν από δύο εβδομάδες, το βράδυ της 7ης Μαρτίου η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε προειδοποιήσει για απειλή τρομοκρατικών ενεργειών τα προσεχή δύο εικοσιτετράωρα, έγραψε ο ιστότοπος Svoboda.org (ρωσική ιστοσελίδα του Radio Liberty/Radio Free Europe) στις 8 Μαρτίου.

«Η πρεσβεία παρακολουθεί τις αναφορές για τα επικείμενα σχέδια εξτρεμιστών να επιτεθούν σε μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών. Συνιστάται στους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν να βρίσκονται κοντά σε πλήθος κόσμου τις επόμενες 48 ώρες», ανέφερε η ιστοσελίδα της αμερικανικής πρεσβείας.

Επιπλέον, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αύξησε το επίπεδο επικινδυνότητας για τα ταξίδια στη Ρωσία στο μέγιστο βαθμό, στο τέσσερα, έγραφε η εφημερίδα Kommersant.

Η αμερικανική προειδοποίηση αναρτήθηκε στον ιστότοπο του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Λετονίας κάλεσε το πρωί της Παρασκευής (8ης Μαρτίου) τους πολίτες του να μην ταξιδέψουν στη Ρωσία και όσους βρίσκονται στη χώρα να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό ή τουλάχιστον να αποφύγουν τις μαζικές συγκεντρώσεις.

Αργότερα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (8 Μαρτίου), η Νότια Κορέα, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Σουηδία και ο Καναδάς προχώρησαν στην ίδια προειδοποίηση προς τους πολίτες τους, κυρίως λόγω των πληροφοριών από τη διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στη Ρωσία.

Στις 19 Μαρτίου – γράφει σήμερα ο ιστότοπος Svoboda.org – ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε τις δηλώσεις των δυτικών χωρών σχετικά με το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων στη Ρωσία «προκλητικές», οι οποίες αποσκοπούν «στον εκφοβισμό και την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας».

Σήμερα η αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είναι σοκαρισμένη από τη σημερινή επίθεση, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς τον ρωσικό λαό, και συνιστά στους πολίτες της να αποφεύγουν την περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Τις παραπάνω προειδοποιήσεις σχολίασε επίσης και ο Έλληνας δημοσιογράφος με έδρα τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, τονίζοντας το πόσο…ύποπτες είναι!!

«Πολλοί αναλυτές στη Ρωσία μιλούν και κάνουν αναλύσεις. Γερουσιαστής στη Ρωσία επιμένει ότι η επίθεση δεν θα μπορούσε να είχε προετοιμαστεί χωρίς την εμπλοκή της Δύσης»:
(Δείτε το επίμαχο σημείο μετά το 5ο λεπτό)

(απεμπε-EPA photo)
https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες