Στα πρόθυρα Παγκόσµιας σύρραξης..Θα φτάσουµε στις ευρωεκλογές? Η θα µας προλάβουν οι πύραυλοι του Πούτιν? - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2024

Στα πρόθυρα Παγκόσµιας σύρραξης..Θα φτάσουµε στις ευρωεκλογές? Η θα µας προλάβουν οι πύραυλοι του Πούτιν?


Ο Έλληνας ∆ηµοσιογράφος στη Μόσχα, ∆ηµήτρης Λιάτσος, έδωσε µια καταπληκτική συνέντευξη σε συστηµικό µέσο όπου µεταξύ άλλων τόνισε τη λάθος προσέγγιση να ρίχνουµε την ευθύνη στο ισλαµικό κράτος και όχι στην Ουκρανία που βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη Μόσχα. «Εγώ σπούδασα στο Κίεβο και ανδρώθηκα εκεί, ξέρω πολύ καλά ότι όλη η Ουκρανία είναι ρωσόφωνη, όλη η Ουκρανία. Πέρα από αυτό όµως οι κάτοικοι του Ντονµπάς, στη µεγάλη τους πλειοψηφία 75-80%, είναι Ρώσοι στην καταγωγή, όχι ρωσόφωνοι. Ρωσόφωνοι, έτσι και αλλιώς είναι όλοι.

Άµα δείτε στιχοµυθία κάποιων στρατιωτικών Ουκρανών εκεί που δείχνουν τώρα τα δυτικά κανάλια, οι άνθρωποι των καναλιών που τα τραβάνε αυτά, δεν µας λένε σε ποια γλώσσα µιλάνε αυτοί µεταξύ τους οι στρατηγοί οι Ουκρανοί! Στα Ρώσικα µιλάνε!», είχε αναφέρει κοµβικά σε παλαιότερη τοποθέτησή του. Ο συνάδελφος µόνο τυχαίος δεν είναι.

Μεταξύ άλλων, τα συμπεράσματα από τη συνέντευξη είναι:


«Η Ρωσία πενθεί. Αλλά συσπειρώνεται. ∆εν καταριέται και δεν βαρυγκωµά. ∆εν παρασύρεται από σειρήνες που την ωθούν σε κρίση ανασφάλειας και διεθνική, διαθρησκευτική αντιπαράθεση.

Εκείνοι που έσπευσαν να αποδώσουν το µακελειό στο πάλαι ποτέ δηµιούργηµα τους, το «Ισλαµικό Κράτος», αφήνοντας εξ’ αρχής εκτός πλάνου το εγκληµατικό καθεστώς του Κιέβου, απέτυχαν… Οι εκτελεστές, όλοι, πιάστηκαν και άρχισαν να ξερνούν! Τα στοιχεία που βγαίνουν στη δηµοσιότητα µαρτυρούν ότι το νήµα της οργάνωσης του τροµοκρατικού πλήγµατος οδηγεί στην Ουκρανία. Πολλά αποµένουν να γίνουν µέχρι να λάµψει η πλήρης εικόνα του εγκλήµατος. Και ένα είναι σίγουρο. Η τιµωρία θα είναι καταλυτική για όλους, οργανωτές, χρηµατοδότες, εκτελεστές!

Από όποια χώρα και αν προέρχονται και άσχετα µε το στάτους τους, όπως αναφέρει η Μ. Ζαχάροβα, η οποία ευθέως προειδοποίησε τις ΗΠΑ! Ήδη αναλυτές γράφουν ότι η επίθεση της Ρωσίας δεν αναβάλλεται! Θα
φτάσει άραγε και ο πόλεµος εδώ?

Θα φτάσουµε µέχρι τις ευρωεκλογές; Είµαστε στο µάτι του κυκλώνα, γιατί στην Αθήνα στρατολογούνται µισθοφόροι για την Ουκρανία. Γιατί γυρίσαµε την πλάτη τελείως στους Ρώσους. Την ώρα που η ΕΕ προσπαθεί να βρει κοινό παρονοµαστή στις παραφωνίες σχετικά µε τη βοήθεια στην Ουκρανία, οι µυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών προειδοποιούν για µακροπρόθεσµη προετοιµασία του Βλαντίµιρ Πούτιν για περαιτέρω στρατιωτικές επιχειρήσεις πέραν του πολέµου στην Ουκρανία και µε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Αυτό θα σήµαινε σύγκρουση µε το σύνολο των κρατών -µελών του ΝΑΤΟ… Η Ρωσία δεσµεύει ήδη σηµαντικούς ανθρώπινους και υλικούς πόρους για τις ανάγκες του πολέµου στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα, παρατηρείται σηµαντική εντατικοποίηση της ρωσικής παραγωγής όπλων, η οποία θα µπορούσε να οδηγήσει σε διπλασιασµό της στρατιωτικής ισχύος της Ρωσίας τα επόµενα πέντε χρόνια σε σύγκριση µε σήµερα, ειδικά στα συµβατικά όπλα.

Στην εκτίµηση αυτή καταλήγει ανάλυση των γερµανικών µυστικών υπηρεσιών που έχει στα χέρια της η Γερµανική κυβέρνηση, όπως ανέφερε προ ηµερών δηµοσίευµα του «Business Insider». Οι Γερµανικές υπηρεσίες πληροφοριών καταλήγουν στο συµπέρασµα ότι ο Βλαντίµιρ Πούτιν προετοιµάζεται εντατικά για µια µεγάλης κλίµακας σύγκρουση µε το ΝΑΤΟ.

Σύµφωνα µε το δηµοσίευµα, η αναδιάρθρωση του ρωσικού στρατού, οι διάφορες µετακινήσεις στρατευµάτων και η ανάπτυξη πυραύλων στα δυτικά της Ρωσίας είναι µερικές µόνο από τις ενδείξεις που αναφέρονται στο έγγραφο. Στην ανάλυση, η Γερµανική υπηρεσία πληροφοριών καταλήγει στο συµπέρασµα ότι µια επίθεση στο έδαφος του ΝΑΤΟ από το 2026 δεν µπορεί πλέον να αποκλειστεί.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες