ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ – ΕΚΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ – ΕΚΤΡΟΠΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Απριλίου 10, 2024

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ – ΕΚΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ – ΕΚΤΡΟΠΗ


O δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών, αλλά και Πρόεδρος του πατριωτικού κόμματος “Ελεύθερη Πατρίδα”, Νικόλαος Βασιλειάδης, έκανε μια αξιοπρόσεκτη παρέμβαση μέσω εξωδίκου (8/4/2024) που απέστειλε στην Πρόεδρο του ΣτΕ και του Ανωτάτου Δικαστηρίου, λειτουργούντος ως εκλογοδικείου, για τη συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2024, που αφορούσε το κοινοβουλευτικό κόμμα “Σπαρτιάτες”!

Σε αυτήν την εξώδικη δήλωση – όχληση – πρόσκληση ο κ. Βασιλειάδης καταλήγει ως παρακάτω:

Διαβάστε τη συνέχεια στο egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες