Σκότος εν όψει: «Παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς καμία ελευθερία και καμία δυνατότητα αντιγνωμίας», vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 05, 2024

Σκότος εν όψει: «Παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς καμία ελευθερία και καμία δυνατότητα αντιγνωμίας», vid


Την ώρα που τα βλέμματα είναι στραμμένα στον φόβο, προχωράει η ουσία


Και ενώ ο πλανήτης βρίσκεται υπό ομηρία και τρόμο από εκείνους που απειλούν να ξεκινήσουν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον δυτικό κόσμο αναφέρεται πως έγινε ακόμα ένα βήμα προς τις πόλεις των 15 λεπτών, για τις οποίες πλέον μιλούν ανοιχτά οι εκπρόσωποι της πολιτικής εξουσίας και στην Ελλάδα!

Η Αυστραλή γερουσιαστής, Pauline Hanson συνέδεσε τις πόλεις των 15 λεπτών με την ψηφιακή ταυτότητα που προωθείται επίσης σε Ευρώπη και Αμερική: “[Το νομοσχέδιο για την ψηφιακή ταυτότητα είναι] ένα βήμα προς τις πόλεις 15 λεπτών που έχουν ήδη επιβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για μια μυστική διεθνή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης χωρίς ελευθερία και ικανότητα διαφωνίας», είπε.

Τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετικά πρόσφατη τοποθέτηση:

«Το νομοσχέδιο της ψηφιακής ταυτότητας.

Αυτός ο νόμος έχει σχεδιαστεί ώστε να ελέγχει τον λαό της Αυστραλίας.

Είναι ένα βήμα προς τις πόλεις των 15 λεπτών, οι οποίες ήδη επιβάλλονται στο Ηνωμένο Βασίλειο επισύροντας βαριές ποινές σ’ όποιον προσπαθεί να ταξιδέψει εκτός της κοινότητάς του!!!!

Αυτή είναι μια μυστικοπαθής διεθνής προσπάθεια να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση χωρίς καμία ελευθερία και καμία δυνατότητα αντιγνωμίας.

Να μην ξεχάσουμε ποτέ πόσο εύκολα οι αυστραλιανές κυβερνήσεις μάς επέβαλαν περιορισμούς στην διάρκεια της πανδημίας.

Δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά χωρίς ένα ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού… Η ελευθερία του λόγου μας κατεστάλη από τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες τεχνολογίας και συνεχίζει όσον αφορά το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ακόμη. Θα το ξεμπροστιάσω όπως το βλέπω, όπως έκανα πάντοτε. Η ψηφιακή ταυτότητα είναι το 1ο βήμα προς την επιβολή αυτών των περιορισμών σε εμάς μόνιμα!!!!».

Αφού τα λένε γερουσιαστές, δεν θα γίνουν;;;

Δείτε την συνέχεια:

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες