Κ.Μητσοτάκης 2021: «Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απολύτως ασφαλές» αλλά δεν υπάρχει αντίλογος – Οι νεκροί δεν μιλάνε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2024

Κ.Μητσοτάκης 2021: «Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απολύτως ασφαλές» αλλά δεν υπάρχει αντίλογος – Οι νεκροί δεν μιλάνε


Σε μία από τις πιο άτυχες δηλώσεις του κατά την πρωθυπουργική του θητεία ο Κ.Μητσοτάκης, το 2021, διαβεβαίωνε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του Covid-19 είναι απολύτως ασφαλές.

Από τότε το pronews.gr είχε προειδοποιήσει για το τι κάνει το εμβόλιο αυτό, όπως και τα άλλα εμβόλια της Pfizer και της Moderna και κατά δεύτερο λόγο της Johnson (γιατί το έκαναν πολύ λιγότεροι) αλλά τότε αντιμετώπιζαν όσους εξέφρασαν προβληματισμό για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του Covid-19 με αστυνομικά και εισαγγελικά μέτρα.

Τώρα οι ίδιοι οι κατασκευαστές του εμβολίου παραδέχονται την εκατόμβη των θυμάτων που προκάλεσε και το αποσύρουν από την κυκλοφορία.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:
«Κρίναμε ότι το εμβόλιο (της AstraZeneca) είναι απολύτως ασφαλές. Είναι πολύ πιο πιθανό να τρακάρεις πηγαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο από το να πάθεις κάτι από το εμβόλιο. Αυτό είναι πια αποδεδειγμένο!»

Αυτά ο πρωθυπουργός τα είπε σε συνέντευξη στις 22 Απριλίου του 2021 στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Να σημειώσουμε ότι ουδείς αρχηγός από τα κοινοβουλευτικά κόμματα είχε εκφράσει έστω προβληματισμό ως προς την ασφάλεια των εμβολίων.

Δηλαδή πλην του Κ.Μητσοτάκη, ο Α.Τσίπρας, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Αυτό να το θυμηθούμε στις ερχόμενες εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες