Καταγγελία Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου για την επίθεση των ΜΑΤ σε σωματεία και φορείς στην Μεσσηνία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024

Καταγγελία Συλλόγου Γυναικών Κορίνθου για την επίθεση των ΜΑΤ σε σωματεία και φορείς στην Μεσσηνία


Ο κατήφορος της καταστολής της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει πάτο

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των ματ που δέχτηκαν μέλη σωματείων, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι φορέων της Μεσσηνίας κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στα δικαστήρια της Καλαμάτας όπου εκδικάζεται η υπόθεση του πολύνεκρου ναυαγίου της Πύλου.


Από την επίθεση τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ένας συνάδελφος, ενώ προσήχθησαν ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Μεσσηνίας, ο Νίκος Κουτουμάνος, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Στέλιος Παπαβραμίδης, συνδικαλιστής φοιτητής, οι οποίοι κάτω από την πίεση των διαδηλωτών αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

Ο κατήφορος της καταστολής της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει πάτο. 


Χτυπάνε τους εργαζόμενους για να συγκαλυφθεί ο πραγματικός ένοχος των ναυαγίων που είναι η πολιτική των κυβερνήσεων, ΕΕ, ΝΑΤΟ που τροφοδοτεί το δουλεμπόριο ανθρώπων και κάνει πιο επικίνδυνες τις διαδρομές, μετατρέποντας σε υγρό τάφο τη Μεσόγειο και τις ελληνικές θάλασσες.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους και συνεχίζουμε μ’ όλες τις δυνάμεις μας ώστε να μην συγκαλυφθεί ο πραγματικός ένοχος των ναυαγίων, που είναι η πολιτική της ΕΕ, ΝΑΤΟ, που στέλνει στο θάνατο 700 ψυχές ανάμεσα τους μανάδες και παιδιά.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες