Το τραγούδι που σόκαρε την Ευρώπη: Το παρομοίασαν με «σατανιστική τελετή», vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 08, 2024

Το τραγούδι που σόκαρε την Ευρώπη: Το παρομοίασαν με «σατανιστική τελετή», vid


Χαμός στα social media! Κόσμος έκανε λόγο για «δαιμονικές φιγούρες» πάνω στην σκηνή!

«Βροχή» σχολίων προκάλεσε το φετινό τραγούδι της Ιρλανδίας στη Eurovision που φέρνει σε κάτι από…σκοτεινή τελετή μαγείας!

Ο λόγος για την non-binary τραγουδίστρια, Bambie Thug, με το «Doomsday Blue» που προκάλεσε πανικό με την σκηνική της παρουσία.

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα όντας μεταμφιεσμένη σε μάγισσα και μέσα σε μία τεράστια πεντάλφα!

Σήμα κατατεθέν, εκτός από τα σύμβολα, ήταν τα απόκοσμα δαιμονικά ουρλιαχτά της πάνω στην σκηνή, που άλλους εντυπωσίασαν και άλλους τρόμαξαν.

Κι όμως, θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για τη νίκη ή έστω την κατάληψη μίας υψηλής θέσης στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου!

«Χριστέ και Παναγία τι λόγια είναι αυτά; Πάμε για ένα διαφημιστικό τριών λεπτών για να προσευχηθούμε. Ή ένα τρισάγιο ή ό,τι θέλει ο καθένας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο των Ελλήνων παρουσιαστών που μετέδιδαν εκείνη την ώρα τον ημιτελικό της Eurovision.


freepik photo

https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες