Δευτέρα, Μαΐου 13, 2024

«Προφανώς είμαι ανεπιθύμητος»: Κάτοικοι έδιωξαν τον Εξαδάκτυλο από τη Θήβα, vid


«Θερμή» υποδοχή επεφύλασσαν κάτοικοι της Θήβας στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και υποψήφιο Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.


Όταν θέλησε να επισκεφθεί την περιοχή στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, μερίδα κατοίκων, επιδίδοντάς του τοπικό ψήφισμα, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει να κυκλοφορεί στην πόλη.

Αφορμή αποτέλεσε η υποβάθμιση και κατάργηση του Πρωτοδικείου Θήβας από την κυβέρνηση.

«Με ψήφισμά μας καλούσαμε τους βουλευτές και υποψηφίου οποιουδήποτε κόμματος να διατυπώσουν εμπράκτως την εναντίωσή τους κατά του νομοσχεδίου που ήδη ψηφίστηκε. Σε διαφορετική περίπτωση τους δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπιστούν ως ανεπιθύμητοι. Το ψήφισμά μας έλεγε κυριολεκτικά να μην τολμήσουν να πατήσουν εδώ το πόδι τους. Η ΝΔ έβαλε ταφόπλακα στην πόλη μας, γι’ αυτό και σας θεωρούμε ανεπιθύμητο».

«Είμαι μήπως βουλευτής; Μιλάτε σε βουλευτή; Εντάξει. Σας ευχαριστώ πολύ που με διώχνετε. Κατάλαβα ότι είμαι ανεπιθύμητος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κ. Εξαδάκτυλου.

«Εμείς σας ευχαριστούμε που μας κλείνετε τις ζωές», ήταν η άμεση απάντηση κατοίκου:
Δείτε το βίντεο του Ράδιο Θήβα:

φωτο:eurokinissi

https://www.el.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌