Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2024

Κόβουν τα χέρια των εισαγγελέων για οικονομικά εγκλήματα με τροπολογία σκάνδαλο!


Αυτό που έγινε τα μεσάνυκτα, δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Μιλάμε για τρεις σκανδαλώδεις τροπολογίες, όλες για εξυπηρέτηση συμφερόντων που η μία είναι χειρότερη από την άλλη!

Έπειτα από το σκάνδαλο με το πόθεν έσχες Μητσοτάκη, το οποίο εξακολουθούν να συγκαλύπτουν και το σκάνδαλο με την φωτογραφική αναβάθμιση μετακλητού στο Μαξίμου σε βαθμό διευθυντή, η κυβέρνηση έσπασε τα κοντέρ.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο 2 της συγκεκριμένης τροπολογίας, η κυβέρνηση υποχρεώνει τους εισαγγελείς που διερευνούν οικονομικά εγκλήματα, όπως σκανδαλώδη κουρέματα δανείων, διαγραφή χρεών, ασυδοσία funds και τραπεζών, να ζητούν Έκθεση επιθεωρητών από την Τράπεζα της Ελλάδας, δηλαδή τον Στουρνάρα, προκειμένου να διαπιστώνουν εάν υπάρχει οικονομική ζημιά ή – εδώ είναι το τεράστιο σκάνδαλο – εάν έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες λειτουργίας των συγκεκριμένων τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων!

Κοινώς, δένουν τα χέρια του εισαγγελέα και δίνουν στην παρέα του Στουρνάρα την ευχέρεια να καθαρίσει όποιο σκάνδαλο γουστάρει, με πρόσχημα την τήρηση του διαγράμματος ροής των λειτουργικών διαδικασιών των τραπεζών στις οποίες εγινε η ρεμούλα!

Όπως είπε προκλητικά πριν από λίγο ο υπουργός, Αυτό γίνεται προκειμένου το κατηγορητήριο να μην στηρίζεται μόνο στην υποκειμενική κρίση του εισαγγελέα! Για την κυβέρνηση δηλαδή ο εισαγγελέας είναι υποκειμενικός, αλλά ο Στουρνάρας είναι αντικειμενικός!
Το άρθρο – σκάνδαλο για εμπλοκή Στουρνάρα στην δικαιοσύνη
!https://www.newsbreak.gr

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.