H πρόταση της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" για είσοδο-έξοδο στο Καλαμάκι βρήκε ευήκοα ώτα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2024

H πρόταση της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" για είσοδο-έξοδο στο Καλαμάκι βρήκε ευήκοα ώτα


Από την πρώτη στιγμή, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο στον Ισθμό, που είχε σαν αποτέλεσμα την κατεδάφιση της αερογέφυρας, η παράταξή μας βρέθηκε στο πλευρό των συμπολιτών μας στο Καλαμάκι και πρότεινε τη λύση για την αποφυγή της ταλαιπωρίας αλλά και της οικονομικής τους επιβάρυνσης.


Θέσαμε αμέσως υπ’όψιν ότι ολόκληρη η περιοχή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αφού δεν υπάρχει σύντομη διαδρομή για ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα.

Προτείναμε αμέσως την προφανή, λογική και σωστή λύση! Να ανοίξουν παραπλεύρως της Εθνικής οδού δίοδοι για την ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ευτυχώς η πρότασή μας είχε αποδέκτη τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Νίκο Ταχιάο, ο οποίος μετά από αυτοψία στα συγκεκριμένα σημεία κατάλαβε πως αυτή ήταν η πιο γρήγορη και ασφαλής λύση!

Κάποιοι βιάστηκαν να μας χλευάσουν για την πρότασή μας! Δεν πειράζει!

Θα χλευάσουν τώρα και τον κύριο Ταχιάο;

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας!


Φωτογραφία από τη σημερινή κινητοποίηση των κατοίκων στα διόδια

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Επικεφαλής της παράταξης και της μείζονος
αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες