Family Pride σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά και Χανιά – To Σάββατο η μεγάλη γιορτή της Ελληνικής οικογένειας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2024

Family Pride σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πειραιά και Χανιά – To Σάββατο η μεγάλη γιορτή της Ελληνικής οικογένειας


Αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου, σε όλη την Ελλάδα, αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες οικογένειες, για να στείλουν το μήνυμα ότι η ελληνική οικογένεια αποτελεί το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Θεσσαλoνίκη: Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια

Στην Θεσσαλονίκη το κάλεσμα για το Family Pride αναφέρει ως σημείο αφετηρίας τον Λευκό Πύργο στις 19:00.

family-pride.jpg

Στο Παλαιό Φάληρο η παρέλαση της οικογένειας στην Αθήνα

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχη εκδήλωση αναμένεται να διοργανωθεί και στην Αθήνα. Το ραντεβού είναι στο Παλαιό Φάληρο, όπου η πορεία θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Family Pride και στον Πειραιά – «Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια»

Γιορτή “οικογενειακής υπερηφάνειας” και στα Χανιά

Εκδήλωση Family Pride διοργανώνεται την Κυριακή 7/7/2024 και στα Χανιά στις 19.00 το στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες