Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2024

Κλίμα οικο-τρομοκρατίας από μετεωρολόγους που καλούν τους πολίτες να… «μειώσουν τις μετακινήσεις τις επόμενες 100 ώρες»!


Πρωταγωνιστής ο Κ.Καλλιάνος βουλευτής της ΝΔ

Κλίμα οικο-τρομοκρατίας προσπαθούν να περάσουν και πάλι οι μετεωρολόγοι με κορυφαίο τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνο να δηλώνει -στα σοβαρά- ότι «οι επόμενες 100 ώρες θα είναι δύσκολες και θα πρέπει οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους»!

Θα δεχθούμε επίθεση από την Τουρκία; Θα κτυπήσουν οι Ρώσοι (αφού ο Κ.Μητσοτάκης, ως γνωστόν, τους έχει «κηρύξει τον πόλεμο»).

Θα έχουμε απόβαση εξωγήινων;

Όχι! Απλά -μάλλον- θα βρέξει σε κάποιες περιοχές.

Και έτσι καλούν τους Έλληνες πολίτες να… περιορίσουν τις μετακινήσεις τους!

Το να ζητούμε «σοβαρότητα» από Έλληνες μετεωρολόγους και ειδικά από έναν βουλευτή μετεωρολόγο, στις ημέρες μας είναι σα να ζητάμε από… την Χεζμπολάχ να ζητήσει «συγγνώμη από το Ισραήλ», αλλά εν πάση περιπτώσει καλό θα είναι να σκεφθούν ότι υπάρχουν ορισμένοι πολίτες, ειδικά μεγάλων ηλικιών που δεν έχουν καταλάβει ότι οι προβλέψεις τους για «μετεωρολογικές καταστροφές» είναι κατά κανόνα «αερολογίες».

Αντίθετα όταν έρχονται αυτές οι καταστροφές, δεν έχουν προβλέψει ποτέ την ένταση των φαινομένων.

Θυμηθείτε τα χιόνια στην Αθήνα, την περσινή καταστροφή στην Θεσσαλία κλπ. κλπ.

Σε ότι αφορά την επίσημη ΕΜΥ, ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, μιλά για «ψυχρές αέριες μάζες πάνω από θερμές και υγρές αέριες μάζες στο έδαφος οδηγούν στη δημιουργία αστάθειας».


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.