Κυριακή, Αυγούστου 25, 2024

Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι Έλληνες πολίτες θα πραγματοποιήσουν πορεία από το Σύνταγμα μέχρι τον Άρειο Πάγο ζητώντας διώξεις για τις παρενέργειες των εμβολίων


Ένα πειραματικό εμβόλιο που ήρθε με σκοπό να σώσει τον κόσμο από τον φονικό ιό του Covid όπως τον χαρακτήρισαν επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Πολίτες είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους σχετικά με την ασφάλεια των σκευασμάτων που πήραν έγκριση από τους οργανισμούς υγείας χωρίς να πραγματοποιηθούν δοκιμές μακροχρόνιες όπως απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις και μέσα σε 6 μήνες είχαν διανεμηθεί στην αγορά.

Τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ! Οι κυβερνήσεις το επέβαλαν με εκβιαστικό τρόπο απειλώντας εργαζομένους με αναστολή και τους υπόλοιπους με καθημερινά rapid test και πρόστιμα για κάτι το οποίο θα έπρεπε να υπάρχουν κανονικά ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα αφού ήταν για την σωτηρία και για το καλό της ανθρωπότητας.


Κορυφαίοι επιστήμονες, Έλληνες και ξένοι, που είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους απειλήθηκαν με φυλακίσεις και διώξεις και τραβιούνται ακόμα στα δικαστήρια επειδή κατέθεσαν τις ενστάσεις τους για το σκεύασμα.

Από την περίοδο των υποχρεωτικών εμβολιασμών βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να καταρρέουν χωρίς να έχουν προβλήματα υγείας σε γήπεδα, σε δρόμους σε καφετέριες, σε θάλασσες, σε ταξίδια αναψυχής και όλα δικαιολογούνται με τον όρο “παθολογικά αίτια”.

Κλείνουν εκεί τις υποθέσεις ενώ και ο ΕΟΦ μιλάει για θανάτους από τις παρενέργειες αλλά και εκατοντάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν συνδέσει την πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων κατά του Covid με τεράστιες ζημιές στο μυοκάρδιο.

Έχουν καταγραφεί εγκεφαλικά επεισόδια, αυτοάνοσα, νευρολογικές διαταραχές και μία μακρά λίστα που πραγματικά δεν τελειώνει πουθενά.

Σε όλα αυτά η ελληνική δικαιοσύνη κλείνει τα μάτια ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς συμβαίνει.

Στη Μεγάλη Βρετανία η κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει τις παρενέργειες που προήλθαν από τους εμβολιασμούς και αποζημιώνει τους ανθρώπους που έχουν υποστεί προβλήματα ή ξαφνικούς θανάτους δίνοντας χρήματα στους συγγενείς τους.

Στην Ελλάδα γιατί αποφεύγουν να αναφέρουν για τις παρενέργειες;

Πολίτες και υγειονομικοί με πορεία από το Σύνταγμα μέχρι τον Άρειο Πάγο διεκδικούν την δίωξη όσων επέβαλαν τα πειραματικά σκευάσματα στους Έλληνες και ζητούν διώξεις για τους εκατοντάδες ξαφνικούς θανάτους που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας από την περίοδο των εμβολιασμών και έπειτα.

Είναι αξιοπερίεργο που κανένας εισαγγελέας δεν έχει ξεκινήσει έστω μία έρευνα για να διαπιστώσει πως είναι δυνατόν να πεθαίνει τόσος κόσμος ιδιαίτερα νέοι άνθρωποι χωρίς να υπάρχει κάποιο ιστορικό ασθένειας.

Εντύπωση ιδιαίτερη προκαλεί και το γεγονός ότι ούτε τα κόμματα τα οποία ζήτησαν ψήφους ανεμβολίαστων και ανθρώπων που διώχθηκαν στην περίοδο της πανδημίας δεν έχουν κάνει αυτό το ζήτημα σημαία με σκοπό να ζητήσουν εξεταστικές επιτροπές για το πώς και το γιατί της επιβολής των εμβολιασμών.

Είναι άραγε τόσο καυτό το θέμα που όποιος το αγγίζει τελειώνει;

Η οργή του κόσμου αντί να κατευναστεί μετά από 3 χρόνια, φουντώνει ολοένα περισσότερο και ζητάει επιτέλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό το πείραμα να καθίσουν στο σκαμνί.

https://karditsastakra.com
Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.