Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : X FILES ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ… ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ…

Μπορεί μερικές φορές να προτιμάμε, να κάνουμε λίγο χιούμορ με τα δύσκολα που περνάμε, στην προσπάθειά μας, να ξορκίσουμε το κακό, αυτό όμως δε σημαίνει, ότι δεν αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα σ@τανικά σχέδια του αντιδίκου, που εφαρμόζονται από τα απανταχού τσιράκια του με έναν και μόνο σκοπό:

ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ.

Και μία από τις εντολές που έχει δώσει ο εξαποδίτης στα όργανά του, είναι, να μας προειδοποιούν / ενημερώνουν για τα φρικτά του σχέδια, πριν ακόμα αυτά τεθούν σε εφαρμογή.
Και όσοι βέβαια τα προγνωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο και τα διαδίδουμε, χαρακτηριζόμαστε όχι μόνο από τα τσιράκια αλλά και από την άβουλη, υποταγμένη μάζα ως συνωμοσιολόγοι ή ακόμα ακόμα και π-σέκες (ζαβό ακούει;). Χαρακτηρισμός, ο οποίος πλέον τείνει, να αποτελεί τίτλο τιμής για όσους πάμε κόντρα στο ρεύμα και δεν παρασυρόμαστε από εγκάθετους, σειρήνες, πληρωμένα ανδρείκελα.

Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως σε κάρτες Ιλλουμινάτι, Πρωτόκολλα, SIMPSONS και δε συμμαζεύεται αλλά υπάρχει και το Χόλιγουντ (Τίμιο Ξύλο / ήμαρτον, Παναγία μου) που με ταινίες ή σειρές μας έχει προειδοποιήσει για τα μελλούμενα.

Μία εξ αυτών και οι X FILES, που υποτίθεται, ότι είναι επιστημονική φαντασία, στην πραγματικότητα όμως ξεμπροστιάζει -εσκεμμένα κατά πάσα πιθανότητα- αρχεία της CIA και του FBI.
΄Ομως επεισόδιο του 2015 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού κάνει λόγο ευθέως και χωρίς περιστροφές για όλα όσα ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε στο εγγύς μέλλον στα πλαίσια της προσπάθειας της σ@τανικής Αλήτ, να κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα. Και αξίζει, να το ξαναθυμηθούμε, αφού αναφέρεται και στην ευλογιά των πιθήκων που πλέον μας χτυπάει την πόρτα, αν και μέχρι στιγμής οι του ΠΟΥ παρουσιάζονται καθησυχαστικοί:

Καλά είναι, να δείτε πολύ προσεκτικά το παραπάνω βίντεο, όμως θα προσπαθήσω, να αναφέρω / σχολιάσω τα πιο σημαντικά σημεία:
1) Σε όλους τους ανθρώπους υπάρχει ένα ξένο τμήμα DNA στο γονιδίωμά τους.

2) Αυτό το ξένο γονίδιο έχει σκοπό, να καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

3) Πώς τοποθετήθηκε εκεί αυτό το γονίδιο, αφού διεθνείς νόμοι και κανονισμοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA;
Τους έδωσε από μόνος του ο άνθρωπος αυτό το δικαίωμα με τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του στο να δεχτεί ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ!!!
(Σημείωση: Τροποποίηση του ανθρώπινου DNA και κατάρρευση του ανοσοποιητικού έχει συμβεί ήδη με το γνωστό σκεύασμα, επομένως θα μπορούσε η αναφορά στο εmvolιο της ευλoγιάς να είναι απλώς στάχτη στα μάτια.)

4) Τι περιέχει αυτό το εμβόλιο;
Περιέχει έναν ιό που βρίσκεται μέσα σε άλλον ιό (ιός SPARTAN) και ο οποίος αφαιρεί το γονίδιο ADA από το DNA.

5) Τι είναι το γονίδιο ADA και τι προκαλεί η έλλειψή του;
Πρόκειται για ένα γονίδιο που κωδικοποιεί ένα ένζυμο που λέγεται απαμινάση της αδενοσίνης (ADA). ΄Οταν λείπει, καταστρέφονται τα Τ, τα Β και τα ΝΚ λεμφοκύτταρα, τα οποία είναι ανοσοκύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού, που καταστρέφουν τους ξένους εισβολείς (μικροοργανισμούς κλπ.) ενώ ειδικά τα ΝΚ προστατεύουν και από τον καρκίνο.
Επομένως έλλειψη του γονιδίου ADA σημαίνει εκτεταμένη κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος (κάπως όπως και με το AIDS).

6) Πώς αφαιρεί ο ιός το γονίδιο ADA;
Με τη διαδικασία CRISPR-Cas9, κοινώς κοπτοραπτική στο DNA: αφαιρώ κάποια γονίδια, προσθέτω κάποια άλλα και τροποποιώ το DNA κατά το δοκούν.

7) Μπορεί η τεχνική αυτή, να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, για να εξαλείψει τον πληθυσμό του πλανήτη;
Ναι! Να εκλείψει η “πλέμπα” και να επιβιώσουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

8) Μα είναι ποτέ δυνατόν οι κυβερνήσεις να κάνουν κάτι τέτοιο;
Εδώ γελάμε αλλά για όσους πιστεύουν, ότι θα τα σιαξ’ ου Μητσoυτάκς, ενδεικτικά αναφέρω Τέμπη, Μάτι, φωτιές, υποχρεωτικότητες, ξαφνικίτιδες κλπ. κλπ…
Και όχι μόνον! Αλλά και τη σιγή ιχθύος που τηρούν τα βοθροκάναλα, όταν σείεται το σύμπαν από παραδοχές των Αμερικανών ιθυνόντων, ότι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ:
Δρ Robert Redfield / πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC):
Οι παρενέργειες του εμβoλίου mRNA Cοvid σκόπιμα «καλύφθηκαν» και «υπο-αναφέρθηκαν» από τον οργανισμό, για να αποτραπεί η «διστακτικότητα του κοινού για το εμβόλιο» (Αποτελεσματικό και ασφαλές, ε, ζαβό και ειδικοί του κwλου;)

Αλλά και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι δε φημίζονται για τον πρότερο “έντιμο βίο” τους:
α) To 1932 ξεκίνησε στον αμερικανικό νότο, στο Ινστιτούτο Tuskegee, ένα ιατρικό πείραμα, που επρόκειτο να προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων μαύρων και όχι μόνο αλλά μόλυνε και τα παιδιά και τις συζύγους τους με σύφιλη.
https://www.mixanitouxronou.gr/to-iatriko-pirama-pou-prokalese-to-thanato-128-afroamerikanon-ke-moline-ta-pedia-ke-tis-sizigous-tous-me-sifili-i-ipefthini-arnountan-na-dosoun-ti-therapia-stous-asthenis-giati-den-ithelan-na-pane/

β) Πειραματόζωο και η Henrietta Lacks, μια φτωχή καπνεργάτρια που πέθανε από καρκίνο της μήτρας το 1951 στο νοσοκομείο John Hopkins στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ και στην οποία οφείλουμε το εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα, τη χημειοθεραπεία, την κλωνοποίηση, τη χαρτογράφηση των κυττάρων κλπ. ΄Ολα αυτά χωρίς να το γνωρίζει η ίδια και χωρίς να έχουν κανένα όφελος τα πέντε της παιδιά που έμειναν ορφανά.
https://www.iefimerida.gr/news/2956/henrietta-lacks-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B6%CF%89%CE%AD%CF%82
Για να μην αναφερθώ και στα φρικιαστικά πειράματα / εγκλήματα στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε αιχμαλώτους κατά το Β’ΠΠ.
Αλλά πάμε παρακάτω! Στις υπόλοιπες πληροφορίες, που μας δίνει το εν λόγω επεισόδιο των X FILES:

9) Απώτερος στόχος της σκοτεινής Αλήτ είναι, να καταλάβει αρχικά τις ΗΠΑ και στη συνέχεια ολόκληρο τον κόσμο και για να το επιτύχει θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσον, όσο βίαιο ή σκληρό και αν είναι, αρκεί να είναι αποτελεσματικό:
α) Σκληρή ξηρασία, που θα προκύψει μέσω καιρικών πολέμων, που διεξάγονται μυστικά με τη χρήση αερoψεκασμών και ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε μεγάλα υψόμετρα.
(Τη βιώνουμε ήδη…)

β) Ατελείωτους πολέμους, που θα αποπροσανατολίζουν τους πολίτες και με πρόσχημα τον Πατριωτικό νόμο και την εξουσιοδότηση για εθνική άμυνα ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και Θα φυλακίσουν τους Αμερικανούς πολίτες μέσα στα σπίτια τους!!!
(Πόλεμοι σε Ουκρανία, Μ. Ανατολή / φυλάκιση στα σπίτια μας ελέω κόβιντ)

γ) Με τη στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας στις πόλεις των ΗΠΑ, την κατασκευή στρατοπέδων συγκεντρώσεως από τη FEMA, με τον έλεγχο των τροφίμων και των καλλιεργειών από τις πολυεθνικές, τις φαρμακευτικές και τον τομέα υγείας, ακόμα και από τον στρατό εκτελούν μυστικές ατζέντες που σκοπό έχουν να παχύνουν, να αποβλακώσουν, να αρρωστήσουν και στο τέλος να αποκτήσουν τον έλεγχο του πληθυσμού.
(ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΟΤΡΟΚ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΧΑΡΑΓΜΑ – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
…πριν από τον ερχομό του Παγκόσμιου Κυβερνήτη (του Αντίχριστου), θα δημιουργηθεί ένα αστυνομικό κράτος στη Ρωσία καί σε όλο τον κόσμο!)

δ) Οι κυβερνήσεις θα παρακολουθούν το τηλέφωνό σου, θα υποκλέπτουν τα δεδομένα σου και θα παρακολουθούν τις κινήσεις σου έχοντας ατιμωρησία, ενώ θα χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία εναντίον σου, όταν εξαπολύσουν το τελικό χτύπημα. (΄Ελα, ρε συ, ζαβό! Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!)

ε) Πιθανότατα όλα θα αρχίσουν μια Παρασκευή με τις Τράπεζες να ανακοινώνουν μια άσκηση ασφάλειας, για την οποία θα πρέπει να κλείσουν τους υπολογιστές για όλο το ΣΚ. Το ψηφιακό χρήμα θα εξαφανιστεί. Θα ακολουθήσει πυροδότηση βομβών ηλεκτρομαγνητικού παλμού, ώστε να αχρηστευτούν βασικά δίκτυα. Θα το κάνουν να φανεί ως επίθεση από τρομοκράτες ή από τους Ρώσους. Και έτσι θα καταλάβουν τις ΗΠΑ.
(Τυχαία η ομοιότητα με την προφητεία του Νεκτάριου Βιτάλη “Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα»; Ποιος ξέρει;)
Και κάπως έτσι, μέσα σε συνθήκες απόλυτου χάους η άψογα οργανωμένη και εξοπλισμένη Ελίτ θα σκοτώσει εν ψυχρώ και θα υποτάξει τους πάντες, καταλαμβάνοντας πρώτα την Αμερική και μετά τον κόσμο!!!

Κάπως έτσι έχουν τα σχέδια της Αλήτ και σταδιακά τα βλέπουμε, να ξετυλίγονται μπροστά μας… Το σχέδιο του Θεού όμως; Είναι ανάγκη να συμπίπτουν; ΄Ιδωμεν…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

https://www.triklopodia.gr


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.