Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2024

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΤΕΝΙΖΕΙ, ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!


Όλοι γνωρίζουμε πως το νέο γήπεδο της Περαχώρας είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αγώνες που θα φιλοξενήσει η ομάδα μας, ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας (Α.Ο.Π.), στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας του Νομού Κορινθίας, ενώ θα πρέπει να απομακρυνθούν, άμεσα, τα όποια μπάζα υπάρχουν περιμετρικά, έξωθεν του γηπέδου, για να καταστεί ένα στολίδι για το χωριό μας.

Η ομάδα μας, της οποίας το δυναμικό έχει ενισχυθεί με αξιόλογες καλοκαιρινές μεταγραφές, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, με προπονητή τον επιτυχημένο Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος ήταν στο προπονητικό τιμόνι και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, πετυχαίνοντας, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Ποδοσφαιριστές, την άνοδο της ομάδας, από την Γ΄στη Β΄ Κατηγορία.


Είναι κοινή πεποίθηση πως η ομάδα προετοιμάζεται δυναμικά για το νέο πρωτάθλημα, με στόχο να είναι ανταγωνιστική και να πετύχει τους στόχους της.
Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, με καθημερινές προπονήσεις και σειρά φιλικών αγώνων.
Φυσικά, η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής ώστε οι ποδοσφαιριστές να γνωριστούν καλύτερα, να βρουν τα πατήματά τους και να αποτελέσουν ένα αρμονικό σύνολο, μία καλά συντονισμένη ποδοσφαιρική μηχανή.


Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΠ, το οποίο αποτελείται από άτομα που προσφέρουν με ζήλο, επειδή αγαπούν την ομάδα, απηύθυνε πρόσκληση στα παιδιά του χωριού, ιδρύοντας τμήματα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και ανέλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία για την ενίσχυση των σχέσεων της ομάδας με την τοπική κοινωνία.
Προς την κατεύθυνση αυτή διοργάνωσε αθλοπαιδιές, στις οποίες συμμετείχαν πολλά παιδιά από το χωριό μας, στο νέο γήπεδο.


Οι αθλοπαιδιές περιλάμβαναν διάφορες δοκιμασίες που προσέφεραν διασκέδαση και ενθουσιασμό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, ενισχύοντας την ομαδικότητα, καθώς και την ευγενή άμιλλα και δίνοντας κίνητρα για την ενασχόληση με τον αθλητισμό.


Η συγκεκριμένη δράση ανέδειξε τους δεσμούς της ομάδας με την τοπική κοινωνία και την έμπρακτη υποστήριξή της στη νεολαία του χωριού, δημιουργώντας παράλληλα ένα κλίμα θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025 και το μέλλον γενικότερα.


Χθες, 17 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της ομάδας. Από την πλευρά μας ευχόμαστε η ομάδα μας, με ήθος και ύφος, να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, που ξεκινά 29 Σεπτεμβρίου 2024, με αγώνα εντός έδρας, έχοντας αντίπαλο την ομάδα του Πανεμεατικού και το νέο γήπεδο, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της, να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους.

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.