Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2024

Φωτιά στη Motor Oil: «Το ωστικό κύμα μας πήρε – Τρέξαμε και γλυτώσαμε» λέει εργαζόμενος


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία εργαζόμενου ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο τραυματίστηκε ελαφρά στη φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Motor Oil.

«Το ωστικό κύμα μας πήρε. Τρέξαμε και γλυτώσαμε» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη στιγμή της έκρηξης. «30-40 μέτρα» λέει για το ωστικό κύμα. «Ένα κάψιμο. Ευτυχώς φορούσαμε τη φόρμα και δεν καήκαμε παραπάνω» συμπληρώνει.

«Δεν ξέρω τίποτα παιδιά, τα έχω χαμένα. Στο σχόλασμα έγινε έκρηξη» ανέφερε για τα αίτια της έκρηξης, που οδήγησε στη φωτιά. «Το ωστικό κύμα και μας πήρε λιγάκι η φλόγα. Ακόμα τρέμουμε» επαναλαμβάνει.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στα διυλιστήρια τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο, υπό το φόβο αναζωπυρώσεων.

Λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.