Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ SIEMENS;


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Στις 30 Αυγούστου 2024, στο άρθρο μου «Ο Μητσοτάκης της Siemens και των ανεμογεννητριών» σας αποκάλυπτα, ότι στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία! Με την βιομηχανική ναυαρχίδα της τη Siemens, να επιχειρείται εκ νέου να κυριεύσει την ελληνική αγορά, αμόλυντη και άσπιλη!

Μια καθόλα πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που γνωρίζουμε τη μεγάλη αγάπη που τρέφει στη Γερμανία, αλλά και στην πολυεθνική γερμανική εταιρεία Siemens!

Σας αποκάλυπτα ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Θεσσαλονίκη θα παραβρεθεί και ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας και θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Ξεχνώντας βέβαια οι πάντες, τα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα διαφθοράς, με πρώτον τον Έλληνα Πρωθυπουργό!

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως, με Υπουργό των Εξωτερικών την Ντόρα Μπακογιάννη πέταξε στην ελευθερία ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος CΕO της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος και του οποίου η σύζυγος ήταν Τουρκάλα, με οικονομικό κροίσο στην Τουρκία τον πατέρα της!

Γερμανική κατάληψη της ΔΕΘ…

Σήμερα θα σας ανακοινώσω άλλη μια αποκάλυψη, που έρχεται από τη Γερμανία! Στην 88η ΔΕΘ η Γερμανία θα βρίσκεται στο περίπτερο 13, και θα αποτελείται από 135 εταιρείες, οργανισμούς, ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα και δίκτυα συνεργασίας!

Η αποστολή της θα είναι πολυπληθής και ενδεχομένως να αγγίζει τα 400 με 500 άτομα!

Το σημαντικό όμως βρίσκεται στις λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το γερμανικό περίπτερο θα εγκαινιάσουν από κοινού, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντικαγκελάριος της Γερμανικής κυβέρνησης Dr. Robert Habeck!



Αλλά και ο Υπουργός Τροφίμων και Γεωργίας Cem Özdemir…



Ο Τζεμ Έζντεμιρ τουρκικής καταγωγής!

Μεταξύ μάλιστα των βιβλίων που έχει γράψει είναι και το Die Türkei: Politik, Religion, Kultur (“Τουρκία: πολιτική, θρησκεία, πολιτισμός”)!

Έχει σχέσεις με το τούρκικο επιχειρηματικό λόμπι ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Εμείς βέβαια δεν θα πάψουμε να ρωτάμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από το 2018, τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι, όταν στις αρχές Ιουνίου αυτού του χρόνου, στη Βουλή των Ελλήνων επισκέφτηκε τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και εν δυνάμει Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τούρκος μεγιστάνας Ραχμί Κοτς! Συνοδευόμενος από δυο θηριώδη τζιπ και λίγο προτού αναχωρήσει για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Μόναχο, όπου θα συναντούσε και την Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ!

Τι είπαν; Πόσο βαθιά είναι η σχέση τους;

Από τη στιγμή που ο Τούρκος μεγιστάνας μετέχει του “Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων” (Council on foreign relations) των ΗΠΑ, που αποτελεί σημαντικότατο φορέα χάραξης της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς και σε ισχυρούς χρηματοοικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ! Και ιδρύθηκε από ορισμένους εκ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου με εξαιρετική μόρφωση και υψηλό επίπεδο νοημοσύνης!

Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ο Αμερικανό – Εβραίος πολυεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ενώ στα μέλη συγκαταλέγονται και οι Τζορτζ Σόρος, Σάιρους Βανς, Μόρτον Αμπράμοβιτς, Ραχμί Κοτς κ.α.

(σ.σ. Ο Ραχμί Κοτς είναι ο πλουσιότερος Τούρκος και διευθύνει τον όμιλο Koc Group! Συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη, με περιουσία ύψους 10 δισ. Δολαρίων)!

Έχει σχέσεις με το τούρκικο επιχειρηματικό λόμπι ο Αλέξης Τσίπρας;

Αλλά εσχάτως αποκαλύφθηκε ότι, σχέσεις με τον Τούρκο μεγιστάνα Ραχμί Κοτς, προσωπικό φίλο του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, έχει και ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας! Ο θεμελιωτής της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”!

Ο άνθρωπος που νόμιζε πώς Λέσβος και Μυτιλήνη είναι ξεχωριστά νησιά!

Αυτός λοιπόν, ο γιαλαντζί αριστερός, έγινε επίτιμος διδάκτορας σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Τουρκίας!

Σε ποιον ανήκει αυτό το Πανεπιστήμιο; Και στο οποίο ήταν ο κεντρικός ομιλητής της τελετής αποφοίτησης των σπουδαστών του;

Μα φυσικά του Ραχμί Κοτς! Του Τούρκου μεγιστάνα!

Και εδώ ας θυμηθούμε, πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κατά των ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα!

Βρε πού πάμε; Που έλεγε και ο αλησμόνητος Βασίλης Αυλωνίτης στην κινηματογραφική ταινία, η ωραία των Αθηνών!!


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.