Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024

Η απάτη της κλιματικής αλλαγής! Έτσι τροποποιούν τα καιρικά φαινόμενα με σκοπό να ελέγξουν τον κόσμο και να τον οδηγήσουν στην εξαθλίωση



Τροποποίηση του καιρού: ΠΩΣ δημιουργούνται οι τυφώνες?

Βήμα 1: Σπορά σύννεφων. Τα αεροπλάνα διασκορπίζουν νανοσωματίδια στον ουρανό που μπορούν να ανταποκριθούν στις συχνότητες.

Τυφώνας Helene: Μέρες πριν από την εκδήλωση οι κάτοικοι παρατήρησαν μια τεράστια ποσότητα χημικών ιχνών στον ουρανό. Η πτήση NOAA42, πετούσε κοντά στον τυφώνα για ώρες, κάνοντας βρόχους στον ουρανό.



Βήμα 2: Στέλνουν υψηλές συχνότητες στην ιονόσφαιρα. Εδώ μπαίνει το HAARP



Βήμα 3: Κατευθύνετε την καταιγίδα χρησιμοποιώντας πύργους NEXRAD (Next Generation Weather Radar). Οι πύργοι NEXRAD λειτουργούν από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία είναι μια υπηρεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, ευρύτερα γνωστή ως NOAA.

(Το βίντεο δείχνει το NEXRAD σε δράση, ο χάρτης δείχνει την τοποθεσία των εγκαταστάσεων του NEXRAD στις ΗΠΑ).



Για πάμε να δούμε και κάτι ακόμα

Τι είδους αεροπλάνα είναι αυτά?
Γιατί για επιβατικά πάντως δεν φαίνονται. Πάει το μυαλό σας στην χειραγώγηση του καιρού, στην πιθανή δημιουργία τυφώνων?
Στον πόλεμο του καιρού?



Έτσι δημιουργούνται τα καιρικά φαινόμενα από το ανθρώπινο χέρι

Χειραγώγηση του καιρού : πως δημιουργούνται οι τυφώνες…#HurricaneHelene Helene..!!#HurricaneHelenevictims #NorthCarolinaFlood pic.twitter.com/PXu6DZsnFH— Panagiotis Mylonas (@PanagiotisMylo6) October 8, 2024


https://karditsastakra.com

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.