Καρυστιανού: «Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει την λύση, δεν ξέρω αν θα βγω μπροστά»


Δεν γνωρίζει η Μαρία Καρυστιανού αν θα βγει μπροστά σε ένα κίνημα που θα αποτελείται από πολίτες.

Πάντως θεωρεί την πρωτοβουλία σημαντική και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής χωρίς δεσμεύσεις.

Αυτό που γνωρίζει, πάντως, η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων στα Τέμπη είναι πως δεν θα υπάρχει συνεργασία με φορείς ή πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στην πολιτική.

Μαρία Καρυστιανού: Τι είπε

Μιλώντας στην TV100 στη Θεσσαλονίκη ανέφερε:

«Έχει ήδη ξεκινήσει και δημιουργείται αυτό. Το στηρίζω 100% και θεωρώ ότι θα φέρει τη λύση.

Δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ επικεφαλής αυτό δεν θα μπορέσω να το πω εγώ.

Η δημοκρατία ορίζει ότι αυτό θα το πει η κοινωνία. Υπάρχουν άνθρωποι σχεδόν σε κάθε πόλη που πάμε, που έρχονται και με πλησιάζουν και μου λένε έχουμε ξεκινήσει, μαζευόμαστε. Τους ενθαρρύνω και τους στηρίζω. Και του έχω πει ότι όσο μπορώ θα τους βοηθήσω.

Η λύση θα δοθεί μόνο μέσα από την κοινωνία.

Με κάτι τελείως απομακρυσμένο και διαφορετικό από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Δεν ξέρω αν θα βγω μπροστά αν μου το πει η κοινωνία. Όταν μου γίνει αυτή η ερώτηση θα το απαντήσω.

Ελπίζω να οργανωθεί σωστά, γιατί πολλοί θέλουν να το αμαυρώσουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν πολιτικό από το υπάρχον πολιτικό σύστημα».

Παρακολουθήστε την συνέντευξη της Μαρίας Καρυστιανού:

https://www.newsbreak.gr


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη