Πολιτική μεταγραφή του αιώνα - Ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Πολιτική μεταγραφή του αιώνα - Ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μιλάμε για την πολιτική μετεγγραφή του αιώνα, η οποία όπως είναι φυσικό θα προκαλέσει μεγαλύτερο σάλο από τη μετεγγραφή του Δεληκάρη στον Παναθηναικό.

Πρόκειται για ιστορικό στέλεχος της ΝΔ με βαρύ πολιτικό όνομα το οποίο ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την ΝΔ του Σαμαρά.
Ο συγκεκριμένος πολιτικός και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν προσωπική φιλία κι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στην διάρκεια του καλοκαιριού.
Μάλιστα πέρασαν ένα σαββατοκύριακο με τις οικογένειές τους φιλοξενούμενοι σε σπίτι δημοσιογράφου σε κοντινό νησί της Αθήνας.
Αν η συνάντηση Τσίπρα με τον πάπα Φραγκίσκο προκάλεσε αίσθηση αυτή που θα ακολουθήσει, με έναν ιστορικό ηγέτη της Γερμανίας, θα φέρει την Μέρκελ και τον Σαμαρά σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα για να γίνει το ραντεβού δεν είναι άλλος από το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος έως το τέλος του χρόνου θα βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η μετεγγραφή μεγατόνων θα εξασφαλίσει στον ΣΥΡΙΖΑ μια ονειρική αυτοδυναμία και την εμπειρία ενός πολιτικού με διεθνή απήχηση.
KOURDISTO PORTOKALI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες