Σούπερ Ποσειδώνας, 1-0 την ΑΕΚ! Η ομάδα του Λουτρακίου επικράτησε 26-21 της ΑΕΚ στο Καματερό στον μικρό τελικό της Α1 χάντμπολ Ανδρών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Σούπερ Ποσειδώνας, 1-0 την ΑΕΚ! Η ομάδα του Λουτρακίου επικράτησε 26-21 της ΑΕΚ στο Καματερό στον μικρό τελικό της Α1 χάντμπολ Ανδρών


Προβάδισμα με 1-0 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 Ανδρών πήρε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου που νίκησε 26-21 την ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού. Έτσι η ομάδα του Νίκου Γραμματικού βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα και θα την επιδιώξει την προσεχή Τετάρτη στο Λουτράκι. Αντίθετα η «Ένωση» θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει και να στείλει την σειρά σε τρίτο και τελευταίο ματς και πάλι στην Αθήνα. 

Κορυφαίοι Μπάρμπας, Χερουβείμ 
Ο Ποσειδώνας έλεγχε το ματς από την αρχή και έδειξε πως το ήθελε περισσότερο σε σχέση με την ΑΕΚ που ήταν νωχελική. Η ομάδα του Λουτρακίου ξεκίνησε το ματς προηγούμενη (2-5), η ΑΕΚ αντέδρασε και πέρασε μπροστά 8-7, αλλά με πρώτο σκόρερ τον Χερουβείμ, έναν πρώην παίκτη της ΑΕΚ και τον Μπάρμπα κάτω από τα δοκάρια, ο Ποσειδώνας ξέφυγε με 8-11 και στο ημίχρονο μπήκε στα αποδυτήρια με +4 (10-14). Στις αρχές του δευτέρου μέρους (35’) η διαφορά εκτοξεύθηκε στα έξι τέρματα (11-17) για τους φιλοξενούμενους. Η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεση της με τον Τσιλιμπάρη να αντικαθιστά τον Πλέχ και τον Γεωργιάδη σε καλή ημέρα. 

Η «Ένωση» κατάφερε να μειώσει μέχρι και στο γκολ (19-20) στο 50’, αλλά κόλλησε ξανά και ο Ποσειδώνας το εκμεταλλεύτηκε, καθότι είχε το περιφερειακό σουτ που έλειπε από την ΑΕΚ. Η είσοδος μάλιστα του Βούκοβιτς αποδείχθηκε καθοριστική, αφού πρόλαβε σε δέκα λεπτά να πετύχει 4 γκολ, όλα πανέμορφα και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Ποσειδώνα που έφτασε στο 19-24 με σερί 4-0 στο 56’. 
Ο Μπάρμπας τελείωσε το ματς με 13 επεμβάσεις, ενώ ο Χερουβείμ είχε 7 γκολ. Για την ΑΕΚ ο Γεωργιάδης ξεχώρισε με 6 τέρματα. 

«Αποτυχημένο αποτέλεσμα» 
Εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης: «Ο Ποσειδώνας είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Δεν είναι δικαιολογία τα προβλήματα που έχουμε. Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις σε τελικό και διαφορετικό για θέσεις 3-4, αλλά, οφείλει η ομάδα να έχει διάθεση σε κάθε ματς. Ήταν αποτυχημένο το αποτέλεσμα σήμερα». 

«Το θέλαμε περισσότερο» 
Από την πλευρά του ο πλέι μέικερ του Ποσειδώνα Γιώργος Πέρρος τόνισε: «Ελέγχαμε το ματς από την αρχή. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς η 3η θέση που αν επιτευχθεί θα είναι η καλύτερη στην ιστορία του τμήματος. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το ματς. Την Τετάρτη πιστεύω ο κόσμος του Λουτρακίου να μας στηρίξει, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας». 


ΑΕΚ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 21-26
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-5, 5-6, 8-7, 9-11, 10-14 (ημχ.), 11-17, 15-17, 18-19, 18-20, 19-23, 21-26
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης):
 Μπακαούκας 4, Ακριδόπουλος, Γεωργιάδης 6, Νικολαϊδης 4, Δημοσθένους 2, Κολιούλης, Τσαούσης 2, Κατσίκης 3, Παπαδόπουλος Χ., Πλέχ, Μπαλάς, Ξηρός, Παπαδόπουλος Γ., Τσιλιμπάρης. 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Βαμβακάς, Πέρρος 6, Χερουβείμ 7, Τοκατζόγλου, Οικονόμου 1, Μπάρμπας, Βούκοβιτς 4, Τρουμπέτας 5, Μελετάκος 2, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης. Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης, δίλεπτα: 0-2, πέναλτι: 0/1-2/2. 

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου 



http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες