Πρωταθλητής Κύπρου για 24η φορά ο ΑΠΟΕΛ και… ραντεβού στον εξώστη! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Πρωταθλητής Κύπρου για 24η φορά ο ΑΠΟΕΛ και… ραντεβού στον εξώστη!

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει  24ο του πρωτάθλημα, το 3ο στην σειρά και το 2ο συνεχόμενο νταμπλ, αφού μετά και την νίκη απέναντι στον Ερμή με 2-4, είναι πλέον πρωταθλητής Κύπρου για την σεζόν 2014-15.
Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε μέσα σε 10 λεπτά με 0-2 με γκολ των Ντε Βινσέντι και Χαραλαμπίδη, ενώ ο Ταραλίδης μείωσε στο 15΄σε 1-2. Ο Τζιμπούρ μετά από 2 λεπτά ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και έκανε το 1-3 για την ομάδα του, ενώ πριν τελειώσει το πρώτο μέρος στο 39’ ο Τζιμπούρ έκανε το 1-4.
Ο Παπαθανασίου μείωσε σε 2-4 στο 52’.
Βροχή τα γκολ!
 Το άγχος του ΑΠΟΕΛ δεν κράτησε και πολύ αφού μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ όμορφο σουτ του Ντε Βινσέντι από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 9΄ο Χαραλαμπίδης ανέβασε το σκορ στο 0-2 με κοντινό πλασέ στήνοντας από πολύ νωρίς το πάρτι τίτλου!
Ερμής πήγε να αντιδράσει και μείωσε με τον Ταραλίδη στο 15’ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 17΄ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τζιμπούρ κάνοντας από νωρίς το 1-3 για την ομάδα του.



Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να ασκεί πίεση για να φτάσει σε μια τεράστια νίκη, ενώ στο 34’ έχασε και μια καλή ευκαιρία με τον Ντε Βινσέντι, ενώ το παιχνίδι είχε από νωρίς πάρει τον δρόμο του με το υπόλοιπο του αγώνα να είναι απλά μια συνοπτική διαδικασία.
Στο 39’ ο Τζιμπούρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 όταν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έκαναν μια πολύ όμορφη ομαδική προσπάθεια και τον «τρομοκράτη» να βάζουν τίτλους τέλους στον αγώνα.
Μείωσε ο Ερμής, αλλά…
Στο 52΄ο Ερμής κατάφερε να μειώσει με τον Παπαθανασίου ο οποίος από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-4.



Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να χαλαρώνει μετά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τον Ερμή να ανεβάζει ρυθμό, ενώ είχε ήδη καταφέρει να μειώσει, ωστόσο τα πράγματα είχαν δείξει πως είχαν πάρει τον δρόμο τους.
Το παιχνίδι είχε πλέον ελάχιστες φάσεις, με τον Ερμή να κάνει μια… απόπειρα για να μειώσει στο 74’ με τον Τσίνα και να κερδίζει ένα κόρνερ το οποίο όμως πέρασε χωρίς αποτέλεσμα μετά και από απόκρουση του Χιώτη σε κεφαλιά του Μανού.
Στο 82΄ο Αντωνιάδης έπιασε ένα καλό σουτ απο το ύψος της περιοχής το οποιο σταμάτησε στον Χρυσοστόμου.
ΕΡΜΗΣ: Χρυσοστόμου, Κούρου, Τσίνα, Σαμπουκασίδης, Τούρκο, Ταραλίδης, Κατσιατής (71΄ Ανδρέου), Μανού, Παπαθανασίου, Κυριάκου (62΄ Χατζηδημητρίου), Δημητρίου (46΄ Λόπες)

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Κακά, Καρλάο, Αντωνιάδης, Ρίισε (73΄ Ιωάννου), Μοράις, Λάνιγκ, Αλεξάνδρου (58΄ Πεχλιβάνης), Χαραλαμπίδης (68΄ Παπαφώτης), Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ

http://www.protathlima.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες