Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχουν μονόδρομοι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 24, 2015

Κωνσταντοπούλου: Δεν υπάρχουν μονόδρομοι

«Ζήτημα δημοκρατίας και όχι οικονομίας» χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση, κατά την εισήγησή της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «χρέος μας είναι να ενισχύσουμε την κυβέρνηση ώστε να φέρει εις πέρας τη λαϊκή εντολή. Η διαπραγμάτευση δεν μπορεί να καταλήξει ούτε σε διαχείριση ούτε σε ενσωμάτωση. Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους μπορεί να ζητήσει αναστολή πληρωμής, μέχρι να τελειώσει το έργο της. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι».
Αναφορικά με το θέμα της ΕΡΤ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «δεν μπορεί να υποστηριχθεί η επιλογή Ταγματάρχη. Δεν συγκρούομαι ούτε με τον πρωθυπουργό ούτε με την κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε πιο συλλογικοί και να μην επιλέγουμε φθαρμένα πρόσωπα».

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες