Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ! ΝΕΟ E-MAIL ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ! ΝΕΟ E-MAIL ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!


Ιδιώτες μάνατζερ στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ απαιτούν οι δανειστές από την κυβέρνηση στα προαπαιτούμενα για τη δεύτερη αξιολόγηση... Θέλουν να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς και να αποφεύγονται οι «δυσλειτουργίες» από τις αντιδράσεις των υπουργών στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, όπως αποκαλύπτει η «ΑΓΟΡΑ», που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο.

Ταυτόχρονα, θέτουν ως όρο να ενταχθεί στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων μια ομάδα με «ηχηρά» ονόματα δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, το ΜΕΤΡΟ και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, που παλαιότερα είχαν προκαλέσει «αναταράξεις» στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Στη λίστα με τις απαιτήσεις που απέστειλαν με email, οι πιστωτές καθιστούν απολύτως σαφές ότι η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει ταχύτατα και κατά γράμμα το μνημόνιο, για να μην κλονιστεί εκ νέου η εμπιστοσύνη των αγορών, ειδικά μετά το Brexit. Θέτουν 14 ορόσημα και 40 προαπαιτούμενα που πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του Οκτωβρίου. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τα εργασιακά, η ΔΕΗ, το Ελληνικό, η Εγνατία, οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών κ.ά.

http://newsnea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες