Καλύπτει τους νεοναζί του "Δεξιού Τομέα" η Ουκρανία: «Στημένη η επίθεση στο Σλαβιάνσκ από ρώσους πράκτορες» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2014

Καλύπτει τους νεοναζί του "Δεξιού Τομέα" η Ουκρανία: «Στημένη η επίθεση στο Σλαβιάνσκ από ρώσους πράκτορες»


H ουκρανική αστυνομία και η υπηρεσία πληροφοριών SBU, εξαπέλυσαν γελοίες κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας σε μια προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών τους αλλά και ταυτόχρονα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγουν την κατακραυγή για τις ενέργειες των νεοναζιστών του "Δεξιού Τομέα", κατηγορώντας τη Μόσχα ότι «έστησε» το επεισόδιο με την ανταλλαγή πυροβολισμών κατά το οποίο άοπλοι ρωσόφωνοι σκοτώθηκαν στα ανατολικά της χώρας.
«Ένοπλοι παραβάτες του νόμου και σαμποτέρ που τρομοκρατούν τον τοπικό πληθυσμό γύρω από το Σλαβιάνσκ... κατέφυγαν σε μια κυνική πρόκληση» ανέφερε η Υπηρεσία Κρατικής Ασφαλείας SBU σε μια ανακοίνωση, όπου περιέγραψε το περιστατικό ως μια «στημένη επίθεση».
Καμία άλλη ομάδα δεν ήταν παρούσα «παρά εκείνη των σαμποτέρ που τρομοκρατούν και των εγκληματικών μορφών, τους οποίους στηρίζουν και στους οποίους παρέχουν όπλα οι αξιωματούχοι της ρωσικής GRU» της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, προσέθεσε η SBU.
Το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας υποστήριξε ότι η αστυνομία αδυνατεί να διεξάγει επιχειρήσεις στο Σλαβιάνσκ από τότε που ένοπλοι ρωσόφωνοι πήραν τον έλεγχο της πόλης νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι καμία από τις δυνάμεις του δεν πραγματοποίησε μια επιχείρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας γύρω από το Σλαβιάνσκ, το οποίο περιέγραψε ως «την πλέον επικίνδυνη περιοχή στην Ουκρανία λόγω της παρουσίας στην πόλη ξένων σαμποτέρ και παράνομων ένοπλων ομάδων».
Την ίδια στιγμή, προσέθεσε, «δεν μπορεί κανείς παρά να υποψιασθεί βλέποντας την ταχύτητα με την οποία τα τηλεοπτικά συνεργεία από τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα εμφανίστηκαν στο σημείο των πυροβολισμών...»
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες