Aστυνομικά νέα Κορινθίας:Ο Πιπέρης διοικητής στο Λουτράκι- Ο Τετράδης διοικητής στην τροχαία Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

Aστυνομικά νέα Κορινθίας:Ο Πιπέρης διοικητής στο Λουτράκι- Ο Τετράδης διοικητής στην τροχαία Κορίνθου

Ο Πιπέρης διοικητής στο Λουτράκι. 
Ο Τετράδης διοικητής στην τροχαία Κορίνθου.
Είναι ένας αξιωματικός που πέρασε από 40 κύματα αλλά στο τέλος ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ στα μάτια των αστυνομικών αλλά ΚΥΡΙΩΣ στους Κορίνθιους πολίτες (μετά το περιστατικό με την παρέλαση στο Λουτράκι).
ΣΣ. Καλή συνέχεια στον Χ. Τετράδη από τη νέα του πλέον θέση! Έχει αποδείξει ότι πάνω από όλα είναι άνθρωπος και μετά αστυνομικός και αυτό είναι που έχει ιδιαίτερη σημασία…
-Στο «τιμόνι» της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας παραμένει ο κ. Φωτόπουλος μετά την …περίεργη «απομάκρυνση» του κ. Σμυρλή!
Μετά τις τελευταίες μεταθέσεις στους αξιωματικούς της αστυνομίας σε ότι αφορά την Κορινθία ο διοικητής ασφαλείας Κορίνθου κ. Β. Πιπέρης αναλαμβάνει πλέον διοικητής στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και διοικητής ασφαλείας Κορίνθου αναλαμβάνει ο κ. Ηλιόπουλος.
Ο Χ. Τετράδης που ήταν υπεύθυνος στο Κέντρο Μεταναστών Κορίνθου αναλαμβάνει πλέον διοικητής της τροχαίας Κορίνθου. Στο Κέντρο Μεταναστών Κορίνθου υπεύθυνος αναλαμβάνει ο κ. Κωσταντόπουλος.
Στο «τιμόνι» της αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας παραμένει ο κ. Φωτόπουλος μετά την …περίεργη «απομάκρυνση» του κ. Σμυρλή! 
ΣΣ. Πληροφορούμαστε ότι υπήρξε έντονο παρασκήνιο πριν οριστούν κάποιες από τις παραπάνω θέσεις των αξιωματικών το οποίο …έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
Πηγή: korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες