Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League


Δύσκολη πρεμιέρα και φινάλε που του επιτρέπει να ορίζει απόλυτα την τύχη του αν διεκδικεί ως τότε πρόκριση, θα έχει ο Ολυμπιακός. Δείτε πως ορίστηκαν τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους. 

Από το «σπίτι» του -έστω και μ’ έναν από τους δυνατούς του αντιπάλους- θα ξεκινήσει τη φετινή περιπέτεια του Champions League ο Ολυμπιακός. 

Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το πρώτο εκτός έδρας ματς -την επόμενη αγωνιστική- θα το δώσουν στην πιο βατή έδρα, αυτή της Μάλμε. 

Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους, ενώ μετά την αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν», ο Ολυμπιακός θα ορίζει απόλυτα την τύχη του (είτε διεκδικεί πρόκριση στην επόμενη φάση, είτε στο Europa League) υποδεχόμενος στο φινάλε τους Σουηδούς. 


Αναλυτικά το πρόγραμμα 

Ολυμπιακός-Ατλέτικο 
Μάλμε-Ολυμπιακός 
Ολυμπιακός-Γιουβέντους 

Γιουβέντους-Ολυμπιακός 
Ατλέτικο-Ολυμπιακός 
Ολυμπιακός-Μάλμε 


Οι ημερομηνίες 

1η αγωνιστική: 16-17 Σεπτεμβρίου 
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 
3η αγωνιστική: 21-22 Οκτωβρίου 
4η αγωνιστική: 4-5 Νοεμβρίου 
5η αγωνιστική: 25-26 Νοεμβρίου 
6η αγωνιστική: 9-10 Δεκεμβρίου. 


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες