24α Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο “Αχίλλειον” στο Λουτρακι Τετάρτη 3 9 2014 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

24α Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο “Αχίλλειον” στο Λουτρακι Τετάρτη 3 9 2014


22.00.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ” MISS TOP MODEL” ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
24α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ… προ των πυλών!

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Club Hotel Casino Loutraki!!

Επί 23 συνεχή έτη ο Ιδρυτής & Διοργανωτής των Πελοποννησιακών καλλιστείων Τάκης Παπαπαναγιώτου, στην πρώτη πάντα γραμμή, πιστός στο θεσμό των καλλιστείων! Μια πορεία, μια ιστορία, που αντέχει στο χρόνο και κάθε φορά αποδεικνύει περίτρανα την αξία του θεσμού! Ηδη το team των Πελοποννησιακων καλλιστείων, μήνες τώρα προετοιμάζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπήκαμε στην ευθεία πριν την τελική εβδομάδα προετοιμασίας των φιναλιστ για την μεγαλή βραδιά! Τη βραδιά του τελικού για την ανάδειξη της Star Πελοπόννησος 2014! Δεν είναι τυχαία τα 23 χρόνια … δεν είναι τυχαίο ότι ο διοργανωτής Τάκης Παπαπαναγιώτου επιλέγοντας αυστηρά τους συνεργάτες του, με σύμπνοια και απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύνολο τους, βαδίζει επιτυχώς στα 24 χρόνια διεξαγωγής του θεσμού.!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες