«Ευαίσθητος» ληστής έσωσε άστεγο από έκρηξη σε ΑΤΜ το οποίο έκλεβε (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2014

«Ευαίσθητος» ληστής έσωσε άστεγο από έκρηξη σε ΑΤΜ το οποίο έκλεβε (βίντεο)


Η σπάνια σκηνή εκτυλίχθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το οποίο φημίζεται για την εγκληματικότητα του και αφορά σε ληστεία που καταγράφεται στο κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Ο ληστής-πρωταγωνιστής της καλής πράξης, είχε τοποθετήσει εκρηκτικά σε ΑΤΜ για να πάρει τα χρήματα κατά τη διάρκεια ληστείας που πραγματοποιούσε σε βενζινάδικο μαζί με τους συνεργούς του.
Λίγες στιγμές πριν την έκρηξη φαίνεται να περνάει από το σημείο ένας άστεγος που δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει. Ανυποψίαστος περπατούσε προς το ΑΤΜ.
Τότε ένας άνδρας από τη συμμορία πλησίασε, του φώναξε για να απομακρυνθεί αλλά εκείνος συνέχισε την πορεία του.Ο ληστής τράβηξε τον άστεγο και τον πέταξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να σωθεί από την έκρηξη που θα είχε αποβεί μοιραία για τη ζωή του.


Robber Saves Homeless Guy from ATM Explosion... από CDemo83

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες