ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ ΑΠΟ Δ.Σ.ΠΡΟΜΗΘΕΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ ΑΠΟ Δ.Σ.ΠΡΟΜΗΘΕΑ

  

ΠΡΟΣ: 
1. ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ

2. ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΩΣ  ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Αξιότιμα μέλη του ΔΣ και Αξιότιμε Πρόεδρε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ειλικρινά αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία σας, όπως και το προσωπικό του Νομικού μας Προσώπου – καίτοι περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις- και σας ΔΗΛΩΝΩ ότι ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΝΠΔΔ που τόσο αγάπησα και έδωσα την ψυχή μου.

Αυτό το πράττω διότι δεν μπορώ πλέον να σχεδιάζω την πολιτική του Νομικού Προσώπου η οποία είναι πιθανότατα αντίθετη με την πολιτική της νέας Δημοτικής Αρχής, αφού η ανωτέρω σε μερικές ημέρες θα αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κράτησε όρθιο το ηθικό του Δήμου μας και ανέβασε σε υψηλά επίπεδα το πολιτισμό. Ταυτόχρονα συνεργάστηκε με άλλους πολιτισμούς, έδωσε και έδειξε νέους δρόμους για την συνεργασία λαών και πολιτισμών και ανάδειξε τον Σώφρονα και πολιτισμένο Άνθρωπο που αγαπά και σέβεται το περιβάλλον, τον συνάνθρωπό του, τις αξίες της δημοκρατίας, της ειρήνης και της αλληλεγγύης ως κατεύθυνση των στόχων και των σκοπών των κοινωνιών.

Τα Υδροφόρεια , η κατασκευή σταδίου προκειμένου να τελούνται οι Ισθμιακοί αγώνες, ο Αρχαίος Δίολκος, το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας , η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Λουτράκι, όπως και η κατασκευή θεάτρου και Μαρίνας , αποτελούν και αποτέλεσαν πάντα στόχους μας. Το ελληνορωσικό φεστιβάλ στο Λουτράκι και στην Μόσχα , η συνεργασία με την Κύπρο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ .

Πολιτισμός χωρίς «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Το περιβάλλον το προστατεύσαμε και μαζί με τον Κυνηγητικό Σύλλογο διαθέσαμε υπάλληλο και χιλιάδες δένδρα για την συνέχιση της δημιουργίας ενός νέου πάρκου στον υδροφόρο ορίζοντα και προκειμένου να τον προστατεύσουμε.

Σας επισυνάπτω και πίνακα μερικών από τις εκδηλώσεις μας και παρακαλώ να διαβαστεί η παρούσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.


Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες