Αναβολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2014

Αναβολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων

Ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον χαμό του Κώστα Κατσούλη, η ΓΓΑ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων,της προσεχούς αγωνιστικής.

Την  απόφαση  πήρε ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού  Γιάννης  Ανδριανός  για να  τιμήσει τη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού. Αυτό σημαίνει ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει καθόλου επίσημη αγωνιστική δράση, καθώς αναβάλλονται όλοι οι αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και σε οποιοδήποτε άλλο ομαδικό άθλημα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες που θα αναβληθούν. Μετά την εξέλιξη αυτή οι διοργανώσεις που επηρεάζονται είναι οι εξής: Η 6η αγωνιστική της Super League, το Κύπελλο του μπάσκετ (Άρης - ΑΕΚ, Απόλλων Πατρός Κόροιβος Αμαλιάδας), η 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής Ποδοσφαίρου και  2η αγωνιστική του χάντμπολ
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου: 
 
«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».
 
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες