Ο Μανώλης Γλέζος γράφει ποίημα για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

Ο Μανώλης Γλέζος γράφει ποίημα για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

O ιστορικός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, υποδέχθηκε με… οχτώ στιχάκια την αντιπροσωπεία των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Γλέζος εμπνευσμένος από τον αγώνα που δίνουν οι περίπου 600 απολυμένες καθαρίστριες έγραψε έναν ποίημα για τις μάχες τους, που συνεχίζονται με την ίδια ένταση εδώ και δεκάδες ημέρες. 

Διαβάστε το ποίημα: 

«Η καρδιά της Αριστεράς GUE/NGL

σπαρτάρησε καθώς έστηνε τ΄αυτιά της

κι” άκουγε τις εργαζόμενες ελληνίδες

Όχι να μοιρολογάνε τον πόνο τους

αλλά να αγωνίζονται στις επάλξεις του χρέους

για τις ίδιες, για τον ελληνικό λαό

και όλους τους λαούς της Ευρώπης

και του κόσμου».

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες